Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 21:17

Οι προτάσεις του ΚΚΕ για τα καθημερινά προβλήματα της λαϊκής οικογένειας

KKE-logo-CB6DEC4F02-seeklogo.comΗ Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ προτείνει;

ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.

Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Κατοχύρωση του 35ωρου, 7ωρου, 5ήμερου και διασφάλιση της κυριακάτικης αργίας.
Κατώτερος μισθός 1.400ευρώ.
Έξι (6) ώρες δουλειάς για τα βαριά και ανθυγιεινά επαγγέλματα
Απαγόρευση όλων των ελαστικών μορφών εργασίας.
Κατάργηση όλων των νόμων που κατοχυρώνουν και επεκτείνουν τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις και τορπιλίζουν τις συλλογικές συμβάσεις πριν και μετά τα μνημόνια.
Κατάργηση όλων νόμων που διευκολύνουν τις απολύσεις και μειώνουν τις αποζημιώσεις.
Κατάργηση όλων των νόμων που μειώνουν τους μισθούς σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Μείωση 30% των τιμολογίων των πρώην ΔΕΚΟ για όσους έχουν οικογενειακό εισόδημα μέχρι 40000 ευρώ.
Απαγόρευση ανατιμήσεων σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης.
Επίδομα θέρμανσης για όσους έχουν ετήσιο οικογενειακό εισόδημα μέχρι 40.000 ευρώ.
Δωρεάν εισιτήρια για εργαζόμενους, συνταξιούχους, φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους στις αστικές συγκοινωνίες από τις 6πμ μέχρι τις 9πμ και από τις 2μμ μέχρι τις 5μμ.
Κατάργηση διοδίων, μείωση των εισιτηρίων για τοπικές – υπεραστικές συγκοινωνίες, ακτοπλοϊκά εισιτήρια.
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
Αφορολόγητο όριο για τη λαϊκή οικογένεια 40.000 ευρώ το χρόνο προσαυξημένο με 5.000 για κάθε παιδί.
Να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο με συντελεστή 45% σε διανεμόμενα και αδιανέμητα κέρδη.

Να καταργηθούν τα αφορολόγητα αποθεματικά και οι «αναπτυξιακές» φοροελαφρύνσεις για το μεγάλο κεφάλαιο. Να καταργηθεί το ειδικό φορολογικό καθεστώς για τους εφοπλιστές.

Άμεση φορολογική επιβάρυνση – εισφορά των μονοπωλιακών ομίλων για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών. Εκποίηση περιουσιακών στοιχείων του μεγάλου κεφαλαίου για φοροδιαφυγή – εισφοροδιαφυγή. Να αυξηθεί η φορολογία της πραγματικά μεγάλης ακίνητης περιουσίας

Κατάργηση των αντικειμενικών κριτηρίων, κατάργηση των ειδικών δημοτικών φόρων και των χαρατσιών για κλείσιμο χρήσεων. Να αναγνωριστούν τα λογιστικά βιβλία ως μοναδική πηγή προσδιορισμού εισοδήματος των ΕΒΕ.

Κατάργηση των χαρατσιών.

Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, κατάργηση ΕΦΚ σε πετρέλαιο θέρμανσης. Κατάργηση ΦΠΑ σε αγροτικά εφόδια, μηχανήματα, πετρέλαιο κίνησης.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΧΡΕΗ
Για οικογενειακό εισόδημα μέχρι 40.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 5.000 ευρώ για κάθε παιδί διαγράφεται το σύνολο των κάθε μορφής τόκων και ανατοκισμών.

Για δάνεια που δεν ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ για στεγαστικά δάνεια, τις 30.000 ευρώ για καταναλωτικά και τις 20.000 ευρώ για τις πιστωτικές κάρτες διαγράφεται ποσό που αντιστοιχεί στο 50% αυτών. Πάγωμα τόκων για όσο διαρκεί η κρίση, αναστολή πληρωμών για τους ανέργους.

Μείωση των οφειλών των ΕΒΕ σε ποσοστό 30% εάν διατηρούν την επιχείρησή τους και κατά 50% εάν την έχουν κλείσει και είναι άνεργοι και για ύψος δανείων μέχρι 300.000 ευρώ.

Για τους φτωχούς αγροτοκτηνοτρόφους και ψαράδες μείωση σε ποσοστό 30% και για ύψος δανείων μέχρι 300.000 ευρώ.

Παύση οποιασδήποτε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης ή άλλο αναγκαστικό μέτρο εκ μέρους των πιστωτικών ιδρυμάτων σε βάρος των λαϊκών οικογενειών, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των μικρών ΕΒΕ, των αγροτοκτηνοτρόφων και των ψαράδων.

Για τους μικροομολογιούχους, για τοποθετήσεις φυσικών προσώπων σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου μέχρι 100.000 ευρώ, να αποκατασταθεί το κεφάλαιο της κατάθεσης.
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ
Απλοποίηση των προϋποθέσεων για τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας, επέκτασή του σε μικρούς επαγγελματίες και εμπόρους που έκλεισαν οι επιχειρήσεις τους και στους αγρότες που ξεκληρίστηκαν.
Χορήγηση επιδόματος ανεργίας σε όλους τους ανέργους.
Επίδομα ανεργίας 1120 ευρώ για όλο το χρονικό διάστημα της ανεργίας.
Ο χρόνος ανεργίας να υπολογίζεται σαν συντάξιμος χρόνος ασφάλισης.
Στους άνεργους να χορηγείται δωρεάν κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Απαγόρευση της διακοπής παροχής νερού, ρεύματος και σταθερού τηλεφώνου στους ανέργους και τα τιμολόγια των πρώην ΔΕΚΟ για όσο καιρό κάποιος είναι άνεργος να είναι μειωμένα 50%.
Επιδότηση ενοικίου στους ανέργους μέχρι 500 ευρώ στο 100% της αξίας του.
Κρατική αγορά, συγκέντρωση και διάθεση τροφίμων σε ανέργους και χαμηλοσυνταξιούχους.
Δημιουργία κρατικών πρατηρίων για ανάγκες ένδυσης, υπόδησης, ατομικής υγιεινής σε τιμές κόστους.
Δωρεάν παροχή πακέτου απαραίτητων σχολικών ειδών για τα παιδιά των ανέργων.
Πλήρη κάλυψη του κόστους των σπουδών για φοιτητές που οι γονείς τους είναι άνεργοι, φτωχοί αγρότες.
Προσλήψεις στους τομείς Υγείας, Πρόνοιας, Εκπαίδευσης και σε άλλα έργα κοινωνικών υποδομών για μείωση της ανεργίας και κάλυψη των μεγάλων κενών που υπάρχουν.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Άμεση ανάκληση όλων των μειώσεων που επιβλήθηκαν στις κυρίες και τις επικουρικές συντάξεις τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Κατώτερη σύνταξη 1.120 ευρώ. Η βασική αυτή σύνταξη να ισχύει για όλα τα Ταμεία.
Κανένας εργαζόμενος ανασφάλιστος.
Υποχρεωτικά σύνταξη για όλους με 30 χρόνια δουλειάς χωρίς όριο ηλικίας. Γενικά οι άντρες στα 60, οι γυναίκες στα 55 χρόνια. Για όσα επαγγέλματα ανήκουν στην κατηγορία βαρέα και ανθυγιεινά, μείωση 5 χρόνων και επέκταση στους αντίστοιχους κλάδους των βιοτεχνών.
Ο χρόνος λοχείας για τις γυναίκες και στρατιωτικής θητείας για τους άνδρες να προσμετράται στα συντάξιμα χρόνια και ένσημα που αναλογούν να καταβάλλονται εξ ολοκλήρου από το κράτος.
Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών των μισθωτών, στην κατεύθυνση κατάργησής τους, με αντίστοιχη αναπλήρωσή τους από το κράτος. Κατάργηση των εισφορών στον κλάδο Υγείας.
Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικων νόμων που ψηφίστηκαν από το 1990.
Επιστροφή στα ασφαλιστικά ταμεία όλων των κλεμμένων από το 1950 που ανέρχονται σε πάνω από 50δις από το κράτος και το μεγάλο κεφάλαιο.
Επιστροφή όλων των κλεμμένων από το τζογάρισμα των αποθεματικών τους στο χρηματιστήριο.
Κάλυψη στο ακέραιο από το κράτος και το κεφάλαιο των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων που λεηλατήθηκαν από το λεγόμενο κούρεμα ομολόγων που είναι περίπου 14δις ευρώ.

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ» ΤΟΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ
Όχι στο πλαίσιο «απελευθέρωσης» της ΕΕ. Αγώνας για κατοχύρωση της ενέργειας, της μεταφοράς, της επικοινωνίας ως κοινωνικά αγαθά, σε αντίθεση με την εμπορευματοποίησή τους. Ενιαίοι αποκλειστικά κρατικοί φορείς σε όλους τους τομείς στρατηγικής σημασίας (ενέργεια, μεταφορές κλπ.), οι οποίοι θα αποτελούν λαϊκή περιουσία και θα υπηρετούν τις λαϊκές ανάγκες, όπως η σταθερή - πλήρης απασχόληση, η ασφάλεια των εργαζομένων, η προστασία του περιβάλλοντος, η κατοχύρωση της επικοινωνίας, της μεταφοράς, της ενέργειας ως κοινωνικών αγαθών και όχι ως εμπορευμάτων, η φτηνή και γρήγορη πρόσβαση του λαϊκού καταναλωτή στις σχετικές υπηρεσίες, κλπ.
Καμία εκχώρηση στο μονοπωλιακό κεφάλαιο στρατηγικών τομέων της οικονομίας, όπως ενέργεια, μεταφορές, τηλεπικοινωνίες Καμία ιδιωτικοποίηση κρατικής περιουσίας, γης, υποδομών και επιχειρήσεων. Πάλη ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και στην επέκταση τους, π.χ. ΕΛΤΑ, ΟΣΕ, ΟΤΕ, ΔΕΠΑ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ κ.α. .
Κατάργηση όλων των διοδίων
ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΝΟΙΑ
Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία - πρόνοια για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις ( ύψος μισθού, ανεργία κλπ.), με προσανατολισμό την πρόληψη.
Το βιβλιάριο Υγείας να εκδίδεται για όλους, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση, ανεργία, ύψος μισθού, εθνικότητα, θα έχει χαρακτήρα μόνο «υγειονομικής ταυτότητας», χωρίς καμιά πληρωμή ή συμμετοχή στις υγειονομικές, φαρμακευτικές και προνοιακές παροχές.
Πλήρης και επαρκής χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, των ασφαλιστικών ταμείων και των δημόσιων νοσοκομείων από τον κρατικό προϋπολογισμό, προκειμένου να καλύψουν τα χρέη (φάρμακα, αναλώσιμα, υγειονομικό υλικό, γιατροί, φαρμακοποιοί κλπ.), αλλά και να ανταποκριθούν στις ανάγκες των ασφαλισμένων το επόμενο διάστημα.
Να επιστραφούν από το κράτος τα αποθεματικά των δημόσιων νοσοκομείων που χάθηκαν από το πρόσφατο «κούρεμα».
Να μην καταργηθεί ή συγχωνευθεί κανένα δημόσιο Κέντρο Υγείας, υγειονομική μονάδα και εργαστήριο του ΙΚΑ. Να μην καταργηθούν ή συγχωνευτούν κρεβάτια, εργαστήρια, τμήματα ή και ολόκληρα νοσοκομεία.
Να προσληφθεί προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, να μονιμοποιηθούν οι έκτακτοι, επικουρικοί κλπ. Όσο υπάρχουν επικουρικοί, εργαζόμενοι με «μπλοκάκι», τη μισθοδοσία να την αναλαμβάνει το κράτος και όχι από τα έσοδα των νοσοκομείων όπως ισχύει σήμερα. Να εξοπλιστούν με τα αναγκαία ιατρικά μηχανήματα και να καλύπτουν δωρεάν τις λαϊκές ανάγκες όλο το 24ωρο.
Να καταργηθεί το πλαφόν των 200 επισκέψεων το μήνα στους αυτοαπασχολούμενους γιατρούς. Να καταργηθεί η συμμετοχή του 15% των ασφαλισμένων που απευθύνονται στα συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ ιδιωτικά εργαστήρια και διαγνωστικά κέντρα.
Να καταργηθούν οι πληρωμές, εισιτήρια, συμμετοχές για ιατρικές, εργαστηριακές εξετάσεις και θεραπείες στα δημόσια νοσοκομεία και στα Κ.Υ.
Να υπάρχει μηδενική συμμετοχή σε όλα τα φάρμακα των χρόνιων παθήσεων και για τις συνοδούς νόσους, τα συμπληρώματα διατροφής που τους χρειάζονται (καρκινοπαθείς κ.ά.). Το ίδιο να ισχύει για όλο το υγειονομικό και αναλώσιμο υλικό για χρόνιους πάσχοντες και ΑμΕΑ.
Η κυβέρνηση να εξασφαλίσει την έγκαιρη και επαρκή τροφοδοσία των φαρμάκων, αναλαμβάνοντας η ίδια τη διαπραγμάτευση με τις φαρμακοβιομηχανίες. Να εξασφαλιστεί η έγκαιρη και επαρκής διάθεση όλων των ειδικών φαρμάκων από τα φαρμακεία των κρατικών νοσοκομείων και των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ.
Η πληρωμή των φαρμάκων από τους αυτοαπασχολούμενους φαρμακοποιούς στους προμηθευτές να γίνεται μετά την εξόφλησή τους από τον ΕΟΠΥΥ. Η πληρωμή στους προμηθευτές και η απόδοση του ΦΠΑ να γίνεται στο αντίστοιχο ύψος του ποσοστού που κάθε φορά αποζημιώνονται από τον ΕΟΠΥΥ. Να δοθεί η δυνατότητα συμψηφισμού των χρεών ανάμεσα στο δημόσιο και στους φαρμακοποιούς και τους αυτοαπασχολούμενους γιατρούς.
Κρατική χρηματοδότηση για την εξασφάλιση της συνέχισης και αναβάθμισης των υπηρεσιών του «Βοήθεια στο Σπίτι» και επέκτασή του σε όσους το χρειάζονται χωρίς αποκλεισμούς. Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού και μονιμοποίηση όλων όσων εργάζονται σήμερα.
Εξασφάλιση δημόσιων και δωρεάν υπηρεσιών υγείας, προσανατολισμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των μεταναστών (προληπτικές εξετάσεις, εμβολιασμούς, περίθαλψη). Ενίσχυση αυτών των υπηρεσιών με κινητές μονάδες που θα επισκέπτονται συστηματικά τους μετανάστες στους τόπους συνάθροισής τους και στα κέντρα φιλοξενίας που πρέπει να παρέχουν αξιοπρεπή και υγιεινή διαβίωση.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ - ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Δημόσιοι δωρεάν βρεφονηπιακοί σταθμοί, δωρεάν κρατικές παιδικές κατασκηνώσεις για όλα τα παιδιά των εργαζομένων και των ανέργων. Κατάργηση των τροφείων.
Κρατικό δίκτυο υποδομών, κοινωνικών εγκαταστάσεων με δωρεάν υπηρεσίες για την οικογένεια, το παιδί, τα άτομα τρίτης ηλικίας όπως για φαγητό, πλυντήρια, στεγνωτήρια κ.λπ.
Απαγόρευση της νυχτερινής δουλειάς των γυναικών στη βιομηχανία και τη βιοτεχνία.Εφαρμογή του νόμου για την απαγόρευση απόλυσης της εγκύου.
Άδεια κυήσεως, τοκετού και γαλουχίας ίδιες και ίσες για όλες τις εργαζόμενες, στον ιδιωτικό, και το δημόσιο τομέα. Η άδεια να ισχύει για δύο μήνες πριν και έξι μήνες μετά τον τοκετό με πλήρεις αποδοχές και πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα. Επιπλέον να ισχύει γονική άδεια για κάθε παιδί για ένα χρόνο (για τη μητέρα ή τον πατέρα) με αποδοχές με πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ασφαλιστική κάλυψη. Μειωμένα ωράρια μέχρι τα παιδιά να πάνε στην πρώτη Δημοτικού. Να αυξηθούν οι γονικές άδειες σε περιπτώσεις ασθένειας του παιδιού ή για την εκπαιδευτική παρακολούθησή του.
Ανάλογα δικαιώματα για τις αυτοαπασχολούμενες και τις αγρότισσες με κοινωνικά επιδόματα, που να αντισταθμίζουν την απώλεια εισοδήματος που συνεπάγονται οι αυξημένες υποχρεώσεις τους κατά την περίοδο κύησης, τοκετού και γαλουχίας.
Εφ' άπαξ «επίδομα τοκετού» ίδιο σε όλες τις γυναίκες, ύψους 1000€, 2000€ στη δίδυμη και 3000€ στη τρίδυμη κύηση κλπ. Να δίνεται στις εργαζόμενες στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, στις αυτοαπασχολούμενες, στις αγρότισσες και στις άνεργες ή ανασφάλιστες και ανεξάρτητα του είδους της υγειονομικής μονάδας που γίνεται ο τοκετός (με σύμβαση η όχι με τον ΕΟΠΥΥ). Η δαπάνη να γίνεται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Στήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών με ωράρια και άδειες που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους.
Πολιτική ανάπτυξης της λαϊκής στέγης με κρατικούς πόρους και ευθύνη, με ιδιαίτερη μέριμνα για τα νέα ζευγάρια χωρίς την ανάμειξη εργολάβων και τραπεζιτών.
Κοινωνικές εγκαταστάσεις για την ανάπτυξη του κοινωνικού λαϊκού τουρισμού, των δωρεάν διακοπών για τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τη νεολαία, τους ανέργους.

ΠΑΙΔΕΙΑ
Αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν εκπαιδευτικό σύστημα με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.. Ενιαίο 12χρονο σχολείο γενικής υποχρεωτικής εκπαίδευσης για όλους χωρίς ταξικές και φυλετικές διακρίσεις. Δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή
Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν ενιαία ανώτατη εκπαίδευση. Αντίσταση, απειθαρχία, ανυπακοή στις επιταγές της ΕΕ. Ένας και μοναδικός ακαδημαϊκός τίτλος ανά πραγματικό επιστημονικό αντικείμενο, μοναδική προϋπόθεση για την άσκηση του επαγγέλματος. Καμιά μορφή ιδιωτικοποίησης της Ανώτατης Εκπαίδευσης, έξω οι επιχειρήσεις από τα ΑΕΙ, την έρευνα
Επαγγελματική εκπαίδευση, ενταγμένη στο δημόσιο δωρεάν εκπαιδευτικό σύστημα μετά το ενιαίο 12χρονο σχολείο. Κατάργηση των ΚΕΚ και ΙΕΚ. Καθιέρωση περιοδικής επιμόρφωσης για το σύνολο των εργαζομένων μέσα από το δημόσιο δωρεάν εκπαιδευτικό σύστημα.
Καμία τάξη με περισσότερους από 20 μαθητές. Άμεση πλήρωση όλων των κενών θέσεων εκπαιδευτικών. Μονιμοποίηση όλων των ωρομίσθιων και αναπληρωτών.
Κανένας νέος κάτω των 18 χρονών έξω από το δημόσιο σχολείο.
Δωρεάν σίτιση και στέγαση για όλους τους φοιτητές και σπουδαστές σε σύγχρονες ασφαλείς εστίες. Να δίνεται επίδομα 600 ευρώ το μήνα εφόσον οι εστίες δεν επαρκούν ή δεν έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή τους.
Πρακτική άσκηση των σπουδαστών με πλήρεις αποδοχές και εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
Έξι (6) ώρες δουλειάς για σπουδαστές και φοιτητές που αναγκάζονται να δουλεύουν.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΛΑΪΚΗ ΣΤΕΓΗ
 Πολιτική ανάπτυξης της λαϊκής στέγης με στεγαστικά προγράμματα που θα καλύπτουν τις βασικές λαϊκές ανάγκες, ιδιαίτερη μέριμνα για τα νέα ζευγάρια με ειδικά, πιο ευνοϊκά, προγράμματα.
 Ολοκληρωμένος σχεδιασμός για την πρόληψη των σεισμικών επιπτώσεων και μέτρα άμεσης αντιμετώπισης καταστάσεων μετά από ένα σεισμό.
 Μετατροπή σε δημόσια περιουσία όλων των μεγάλων ιδιωτικών εκτάσεων στα βουνά και τα δάση. Αναδάσωση καμένων εκτάσεων, προστασία και διαχείριση δασικών οικοσυστημάτων,
 Περιβαλλοντικός σχεδιασμός αντιπλημμυρικών έργων και αποκλειστικά κρατική και ολοκληρωμένη διαχείριση υδάτινων πόρων που θα αφορά την έρευνα, την προστασία και την αξιοποίησή τους συνολικά στη χώρα και κατά υδατικά διαμερίσματα.
 Προστασία ελεύθερων χώρων από την ιδιωτικοποίηση, την τσιμεντοποίηση, των ποταμών, λιμνών, θαλασσών από τη βιομηχανική ρύπανση και των παραλίων από τα φερτά υλικά. Δίκτυα όμβριων υδάτων στις πόλεις και συντήρησή τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012 21:48