Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 13:24

Εργασίες του Δήμου Κοζάνης και εθελοντικών ομάδων στον Δημοτικό Κήπο

FOTO_ARXEIOUΟ Δήμος Κοζάνης στα πλαίσια της συντήρησης του Δημοτικού Κήπου έχει και φέτος προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η εικόνα του να είναι η καλύτερη και οι πολίτες να απολαμβάνουν τη χρήση του χώρου αυτού. Παρόλο τις δυσκολίες που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα από τη μείωση του ποσού χρηματοδότησης από...

την Κεντρική Διοίκηση για εργασίες συντήρησης χώρων πρασίνου αλλά και από την απαγόρευση πρόσληψης προσωπικού εξαιτίας της παρατεταμένης εκλογικής περιόδου, μέχρι σήμερα, έχουν εκτελεστεί στο Δημοτικό Κήπο, εργασίες κουράς του χλοοτάπητα, κλαδέματος θάμνων, προληπτικού ψεκασμού δένδρων, φύτευσης εποχιακών φυτών, συντήρησης εγκαταστάσεων (δικτύου ηλεκτροφωτισμού, σιντριβανιών κ.α), ενώ έχουν δρομολογηθεί, όλες οι απαραίτητες εργασίες για τη συντήρησή του για ολόκληρο το έτος 2012.

Στην προσπάθεια διατήρησης της καλής εικόνας του χώρου, την προθυμία του Δήμου να υποστηρίζει δράσεις εθελοντικών ομάδων και δεδομένου ότι ένας τέτοιος χώρος ενδείκνυται για εθελοντικές εργασίες, συνεργεία του δήμου συνεπικουρούμενα από εθελοντικές ομάδες πολιτών, σχεδίασαν και πραγματοποίησαν χθες 10 Ιουνίου 2012, στο χώρο του Δημοτικού Κήπου, τις ακόλουθες εργασίες:

- γενική καθαριότητα του χώρου
- βαφή περιμετρικών τοιχίων
- καθαρισμού του δαπέδου της λίμνης
- κοπής και συλλογής των άγριων χόρτων
- φύτευσης θάμνων και εποχιακών λουλουδιών.

Για την παραπάνω δράση, ο Δήμος επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους τους πολίτες που παραβρέθηκαν και προσέφεραν εθελοντικά εργασία, συμβάλλοντας στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τις υπηρεσίες του για τη συντήρηση και τη λειτουργικότητα του χώρου.

Επιπλέον υπενθυμίζει στους πολίτες και τις εθελοντικές ομάδες, ότι είναι πάντοτε πρόθυμος να συζητήσει οποιαδήποτε ιδέα ή προσφορά δραστηριοτήτων από πλευράς εθελοντών ή άλλων επαγγελματιών, και σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες να υποστηρίξει τις σχετικές δράσεις και εναλλακτικές ιδέες, που θα βοηθήσουν στην ευρύτερη χρήση του πάρκου και την προστασία του.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 13:27