Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 12:34

Πέθανε η ιδιοκτήκτρια του West channel Βικυ Παπαφιλίππου

papafilpoyviΠέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 71 ετών η γνωστή δικηγόρος και ιδιοκτήτης του West channel Βίκυ Παπαφιλίππου. Η Βίκυ Παπαφιλίππου τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε μικροπροβλήματα υγείας που όμως δεν την πτοούσαν ώστε να της αποσπάσουν την προσοχή από την μεγάλη της αγάπη της την τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Πρόκειται για επιχειρήσεις που δημιούργησε στις αρχές της δεκαετίας του '90 και ήταν από τους πρωτοπόρους του είδους. Παντρεμένη με τον μηχανολόγο μηχανικό Ν. Παπαφιλίππου τον οποίο στήριξε σε όλες του τις πολιτικές μάχες που έδωσε ώστε να γίνει βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και πολύ αργότερα να διεκδικήσει ανεπιτυχώς την θέση του Νομάρχη Κοζάνης. Η Βίκυ Παπαφιλίππου αρχικά διακρίθηκε στο στίβο της νομικής επιστήμης όπου θεωρείτο από τους ικανούς Ποινικολόγους της περιοχής. Αλλά τελικά την κέρδισε το ραδιόφωνο που δημιούργησε στο τέλος της δεκαετίας του '80 ενώ στην συνέχεια δημιούργησε την τηλεόραση . Τα τελευταία 12 χρόνια αποσύρθηκε από την δικηγορία και αφιερώθηκε με στις επιχειρήσεις τύπου ενώ πριν από πέντε χρόνια έγινε και πρόεδρος μία εκ των δύο ενώσεων περιφερειακών Τηλεοράσεων Ελλάδος. Για πολλούς ανθρώπους του τύπου και όσους συνεργάστηκαν μαζί της είχε την φήμη του σκληρού διαπραγματευτή, του αποτελεσματικού επαγγελματία κα του ανθρώπου που υπερασπίζεται τα συμφέροντα του χωρίς να υπολογίζει το όποιο κόστος. Κατάφερε να κρατήσει σε αξιοζήλευτη θέση τον όμιλο επιχειρήσεων του τύπου που δημιούργησε, αρχικά με την Οικονομική βοήθεια Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, όπου σήμερα συγκαταλέγεται στις καλές Περιφερειακές μονάδες τύπου.

 

Σπυρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 12:41