Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 21:24

Συνάντηση της ΔΗΜ.ΑΡ. με τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ

dimar-logoΟ Δημήτρης Χατζησωκράτης, υπεύθυνος για την Οικονομική και Κοινωνική πολιτική της ΔΗΜ.ΑΡ. είχε συνάντηση με τa Προεδρεία των 6 Σωματείων της ΛΑΡΚΟ.
Την συνάντηση εζήτησαν τα Σωματεία, στο πλαίσιο της ενημέρωσης ..

των κομμάτων μετά την Δήλωση του Δ/ντος Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ ότι η ΛΑΡΚΟ οδηγείται άμεσα σε εκκαθάριση, κλείσιμο και ιδιωτικοποίηση.

Ο Δ. Χατζησωκράτης ενημέρωσε, πρώτα απ΄όλα για το χθεσινό διάβημα του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη στον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό κ. Πικραμένο προκειμένου να μην κλείσει η επιχείρηση. Ο κ. Πικραμένος, όντως χθές(Τετάρτη 130612) έδωσε εντολή για εξάμηνη παράταση λειτουργίας της επιχείρησης έως το τέλος του έτους.
Ο Δ. Χατζησωκράτης διαβεβαίωσε ότι σταθερή θέση της ΔΗΜΑΡ αποτελεί η συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης, που εκμεταλλεύεται τον ορυκτό πλούτο της χώρας, παράγοντας από αποκλειστικά δικά της κοιτάσματα το εξαγώγιμο σιδηρονικέλιο, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση του ελλειμματικού εμπορικού ισοζυγίου της χώρας και το κυριότερο διασφαλίζοντας σταθερή απασχόληση σε 6000 εργαζόμενους σε 6 περιοχές της Ελλάδας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ