Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 19:32

Η ΟΝΝΕΔ συμμετέχει στην Κίνηση Νέων για την διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας

onnedneoiΗ χώρα μας ζει την κρισιμότερη περίοδο της μεταπολεμικά και ως νέοι άνθρωποι νιώθουμε την υποχρέωση να βγούμε μπροστά προκειμένου να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε την ολοκληρωτική καταστροφή της γενιάς μας.

Στις επερχόμενες εκλογές λοιπόν το δίλημμα είναι ξεκάθαρο. Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στην Ευρώπη και το ευρώ από τη μία ή το χάος που θα προκαλέσουν οι συνιστώσες της καταστροφής από την άλλη.

Μπροστά λοιπόν σ'αυτό τον κίνδυνο, ως Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας ενώνουμε τις δυνάμεις μας το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας, την Ένωση Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Αθήνας (ΕΑΝΔΑ), τον Επιστημονικό Σύλλογο Νέων Ιατρών Ελλάδος, τον Επιστημονικό Όμιλο Νέων Φαρμακοποιών Ελλάδος, τους Νέους Ευρωπαίους Φεντεραλιστές, τη HELMSIC και τα Τοπικά Συμβούλια Νέων Αθήνας και Θεσσαλονίκης αλλά και πολλές άλλες οργανώσεις, νέοι επιστήμονες και επαγγελματίες δημιουργώντας την Κίνηση Νέων για την Ελλάδα, η οποία έχει στόχο να ενημερώσει για τις πραγματικές θέσεις όσον ρισκάρουν το μέλλον μας σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά.

Σ'αυτό το πλαίσιο, μοιράσαμε (σήμερα) ενημερωτικό υλικό αποδεικνύοντας πως στη μάχη της γενιάς μας, έχουμε αποφασίσει να είμαστε παρόντες και στην πρώτη γραμμή. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαρίσουμε το μέλλον μας σε κανένα.

Ενημερωθείτε για τις δράσεις της Κίνησης και την πολιτική πλατφόρμα της προσπάθειας από τη σελίδα facebook.com/kinisineongiatinellada και το ιστολόγιο kinisineongiatinellada.blogspot.com