Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 20:54

Ευγενία Ουζουνίδου: Ευχαριστήριο στους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης

ouzounidouΜέσα απ την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης για τη δύναμη που έδωσαν στην Ριζοσπαστική Αριστερά, στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τη δυνατότητα να εκπροσωπηθεί η περιοχή μας και στη Βουλή μέσα απ το πρόσωπό μου.

Συναντηθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια στους μεγάλους αγώνες για τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας, συναντηθήκαμε στους μεγάλους αγώνες για την αξιοπρέπειά μας, για τη δημοκρατία, για τη ζωή μας ! Αυτούς τους αγώνες δικαίωσε η ψήφος και η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Τώρα αυτούς τους αγώνες θα τους δώσουμε και μέσα από τη Βουλή για να σταματήσουμε τον κατήφορο που οδηγούν οι μνημονιακές πολιτικές τον τόπο μας !

Ο αγώνας και η ευθύνη τώρα μεγαλώνουν αλλά μας δίνουν και δύναμη και αισιοδοξία από καλύτερη θέση να έχουμε και αποτελέσματα. Στο χέρι μας είναι !

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συντρόφους μου που όλα αυτά τα χρόνια πιστέψαμε και παλέψαμε σε δύσκολες συνθήκες για τα ιδανικά και τα οράματα της ριζοσπαστικής Αριστεράς για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας, για να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα !

Συνεχίζουμε όλοι μαζί κι ακόμα περισσότεροι όπως έδειξαν και τα εκλογικά αποτελέσματα τον αγώνα για δημοκρατία αξιοπρέπεια, για τον Σοσιαλισμό !

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 20:56