Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012 17:52

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας

2012.06.21-MusicΠαγκόσμια ημέρα μουσικής η 21η Ιουνίου και ο Σύλλογος Μικρασιατών Πτολεμαΐδας με τη χορωδία του βρέθηκε στην Κοζάνη, αποδεχόμενος με ευχαρίστηση την πρόσκληση της Δημοτικής κίνησης «Κοζάνη... Τόπος να ζεις», όπου παρουσίασε ένα απάνθισμα της παραδοσιακής Μικρασιατικής μουσικής και φωνητικής τέχνης, έχοντας ως γνώμονα τη ρήση...

«η μουσική είναι η παγκόσμια γλώσσα των συναισθημάτων».

Η πρόσκληση από τη Δημοτική Κίνηση ήταν ιδιαίτερα τιμητική και συγκινητική θα έλεγα, διότι έδωσαν την ευκαιρία στο Σύλλογο να παρουσιάσει το έργο 30 χρόνων στην πόλη που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Πτολεμαΐδα και από την οποία ουδέποτε δέχθηκε κάποια πρόσκληση. Επιτρέψτε μου αυτή την τελευταία πικρία, αλλά στον 21ο αιώνα νομίζω πως πρέπει κάποιες νοοτροπίες παλιομοδίτικες να εκλείψουν για το κοινό καλό. Πως θα προαχθεί ο πολιτισμός, πως θα αναβαθμιστούν οι κοινωνίες, πως θα συσφιχθούν οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, όταν οι Σύλλογοι και οι φορείς κινούνται στα στενά κοινωνικά πλαίσια της πόλης τους και δεν ανοίγουν δίαυλους επικοινωνίας με τους γείτονες!

Η Δημοτική κίνηση «Κοζάνη...Τόπος να ζεις» έκανε την αρχή προσκαλώντας το Σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαΐδας στην εκδήλωση «Θερινή Πολυφωνία».

Ως Πρόεδρος του Συλλόγου τους ευχαριστώ, που μας έδωσαν την ευκαιρία να τιμήσουμε με τα δικά μας ακούσματα την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, έχοντας ως συνοδοιπόρους σ' αυτό το μουσικό ταξίδι αξιολογότατες χορωδίες της Δυτ. Μακεδονίας. Τους συγχαίρω για την ευγενική πρωτοβουλία και τους εύχομαι δύναμη στη συνέχιση του έργου τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Ιουνίου 2012 17:54