Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 22:07

ΚΟΖΑΝΗ:''Περαστικά στον πρωθυπουργό ευχήθηκε ο Πατριάρχης''

var8olomaiosΟ κ. Βαρθολομαίος ευχήθηκε «περαστικά και ταχεία ανάρρωση» στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ώστε να επανέλθει «στα υψηλά και υπεύθυνα καθήκοντα του πρωθυπουργού, που μόλις ανέλαβε» και καλή επιτυχία στον ίδιο,

τους συνεργάτες του, τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου «για το καλό του ευσεβούς ελληνικού λαού», τον οποίο η Εκκλησία περιβάλλει «μετά στοργής, αγάπης, ενδιαφέροντος και τον έχει πάντοτε εις τας προσευχάς της».

«Ο λαός, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, έχει ανάγκη από τόνωση ψυχική και η παρουσία σας εδώ Παναγιώτατε, είναι ικανή να χαρίσει κουράγιο και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον», τόνισε στον χαιρετισμό του ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης.

Ο κ. Βαρθολομαίος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, διότι «παρά τα πολλαπλά του καθήκοντα» και τις υποχρεώσεις του, «δεν εφείσθη κόπου» και μετέβη στην Κοζάνη, όπως και οι μητροπολίτες, και εξήρε -μεταξύ άλλων- το «πολύτιμο κοινωνικό έργο» του, ιδιαίτερα μέσα στην κρίση.

Επίσης, ευχαρίστησε για τη φιλοξενία τον μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο, και εξήρε το έργο του.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη καλωσόρισε, επίσης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής και του ευχήθηκε καλή παραμονή κατά τη διάρκεια της επταήμερης επίσκεψής του στην περιοχή.

Νωρίτερα, στην κεντρική πλατεία, το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, παρουσία του Δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα, απένειμε στον κ. Βαρθολομαίο το «χρυσό κλειδί» της πόλης.

NOOZ.GR

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 22:11