Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 11:09

O Γ. Σόκουτης στο Βελβεντό για τον Οικουμενικό Πατριάρχη

bartholsokoytbartolbelvedoΗ Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης ζει αυτές τις ημέρες σε κλίμα έντονης θρησκευτικής έξαρσης με την παρουσία σας. Είναι υψίστη η τιμή να βρίσκεται ανάμεσα μας, η σεπτή κορυφή της Ορθοδοξίας, ο Οικουμενικός Πατριάρχης,

ο οποίος ιερουργεί, αγιάζει και διδάσκει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων & Κοζάνης. Η πατριαρχική ευλογία σας διαχέεται ως αύρα λεπτή στον τόπο μας.
Ως επικεφαλής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και θεία ευλογία να σας υποδέχομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου το Βελβεντό, μια κωμόπολη με πλούσια παράδοση και έντονο θρησκευτικό συναίσθημα.

Η χαρά μας αυξάνεται έτι περισσότερο από την παρουσία μεταξύ των μελών της τιμίας συνοδείας σας του εκλεκτού τέκνου αυτής της περιοχής, του σεβασμιοτάτου μητροπολίτου Περγάμου κ. Ιωάννου Ζηζιούλα, στενού συνεργάτη σας και διαπρεπούς θεολόγου, ο οποίος κατάγεται από το γειτονικό Καταφύγι και για τον οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι.

Πbarthlbelbent1αναγιώτατε, θέλω για μια ακόμη φορά να σας εκφράσω τον ύψιστο σεβασμό και την αφοσίωση στο σεπτό πρόσωπό σας και στη μητέρα εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως όλου του λαού της Περιφερειακής Ενότητας

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012 11:17