Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010 11:50

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ VETONEWS.GR ΣΤΟ Γ.Γ. ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ

altΕπιμένουμε στον όρο είναι πολιτικά ύποπτο να σπαταλούνται χρήματα με σκοπό τις δημόσιες σχέσεις αυτοδιοικητικών παραγόντων όταν το ΚΕΔΔΥ (πρώην ΚΔΑΥ) κύριε γενικέ γραμματέα της Νομαρχίας δεν έχει χαρτί να τυπώσει τις γνωματεύσεις των παιδιών με αναπηρία και οι απελπισμένοι γονείς τους να περιμένουν υπομονετικά πότε θα συγκινηθούν οι αρμόδιοι. Συγκινήθηκε η Νομαρχία Κοζάνης και εσείς προσωπικά όταν το πρόβλημα αναδείχτηκε με ρεπορτάζ που διαβάσατε στο vetonews.gr παρότι η υπηρεσία σας είχε ενημερωθεί εγγράφως. γνώριζε το πρόβλημα.

Όπως καλά γνωρίζετε στο όνομα της οικονομικής και επιχειρηματικής εξωστρέφειας μιας περιοχής έχουν σπαταληθεί σημαντικοί πόροι και χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων προκειμένου άνθρωποι της αυτοδιοίκησης ακόμη και του επιχειρηματικού κόσμου να κόβουν βόλτες στις αχανείς εκτάσεις της Σιβηρίας και της Ρωσίας γεγονός που καυτηρίασε και η πρώην υπουργός εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη όταν βρέθηκε το 2008 σε εκδήλωση του ΕΒΕ στην Καστοριά.

Ο γράφων δεν αμφισβήτησε τις προθέσεις αλλά ούτε και την εντιμότητα του κ. Κ. Κουρούμελου. Καθήκον του δημοσιογράφου είναι να διαβάζει και να μεταφέρει στους πολίτες τα “ψιλά” γράμματα στα γεγονότα που διαδραματίζονται πίσω από τις κλειστές πόρτες της νομαρχίας όσο και στα “φανερά” που ξετυλίγονται στο “εκτυφλωτικό” φως της ημέρας.      

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 16:47