Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2012 15:03

Επεσαν οι υπογραφές για το δίκτυο ύδρευσης της Εράτυρας

dakis-orfanidΤο έργο, προϋπολογισμού 1.656.000 ευρώ, είναι ενταγμένο στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ και από Εθνικούς πόρους.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης ο Περιφερειάρχης τόνισε πως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο όσο αφορά την ωριμότητα μελετών για το ΕΣΠΑ και σημείωσε πως το έργο του δικτύου ύδρευσης της Εράτυρας είναι «έργο πνοής για την περιοχή».
Απ' την πλευρά της η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, αφού ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν προκειμένου να προχωρήσει το έργο και να φτάσει στην υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο εργολάβο, διαμήνυσε πως η δημοτική αρχή θα πράξει όλες εκείνες τις ενέργειες έτσι ώστε έργα αναπτυξιακά που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των πολιτών, να ολοκληρωθούν άμεσα με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα: «Δεν έχουμε περιθώρια για καθυστερήσεις. Το συγκεκριμένο έργο είναι πάγια απαίτηση της τοπικής κοινωνίας και ένας σύγχρονος οικισμός όπως η Εράτυρα το δικαιούται», σημείωσε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο έργο της Πραμόριστας: «Προτεραιότητα μας είναι να πάμε το νερό και στο τελευταίο σπίτι του Βοΐου. Πιστεύουμε πως ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί εφόσον με καλή συνεργασία λυθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες με την Πραμόριτσα».
Η διαχείριση της Πραμόριστας θα περάσει στη ΔΥΠΡΑ Α.Ε. πολύ σύντομα όπως είπε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2012 15:07