Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 13:21

Σεμινάριο υπαλλήλων Δήμου Σερβίων - Βελβεντού

dimos_serviwnMε ιδιαίτερη επιτυχία έκλεισε τις εργασίες του, το πρότυπο σεμινάριο «Χτίζοντας την αποτελεσματική ομάδα», που διοργάνωσε το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης (E.K.Δ.Δ.Α), με τη συνεργασία του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

Το σεμινάριο που είχε διάρκεια τρεις ημέρες (21 συνολικά ώρες) απευθυνόταν αποκλειστικά σε εργαζομένους του δήμου.

Τα στελέχη του δήμου παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις διαδικασίες, λειτούργησαν σε ομάδες και αξιοποίησαν τα προτεινόμενα εργαλεία και μεθόδους, με στόχο να τα ενσωματώσουν στην καθημερινή τους πρακτική.

Η θεματολογία και η διαδικασία του σεμιναρίου έχουν αναπτυχθεί και προσαρμοστεί στην Δημόσια Διοίκηση από το γνωστό λειτουργό του management, Νίκο Σκουλά.

Μέσα από τις δραστηριότητες του σεμιναρίου, που διεξήχθη από ομάδα εκπαιδευτών του ΕΚΔΔΑ, δόθηκε έμφαση στη βελτίωση των δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, στη λήψη αποφάσεων, στην επικοινωνία, στη συνέργεια και στην ομαδικότητα, με απώτερο στόχο πάντοτε την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Κατά την παρακολούθηση οι συμμετέχοντες είχαν συνεχή και ενεργό συμμετοχή, με τη διαδραστική μέθοδο, στοχευμένα σε πραγματικές συνθήκες, τα πραγματικά προβλήματα και τους στόχους του Δήμου.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 13:27