Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012 18:49

Ενόχληση της Ραχήλ Μακρή και των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τις επισκέψεις Γερμανών στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο

makriraxilΤην ώρα που η Γερμανική κυβέρνηση παραμένει αδιάλλακτη και συμπεριφέρεται στην Ελλάδα σαν να είναι μια τριτοκοσμική χώρα, το ενδιαφέρον των Γερμανών απεσταλμένων παραμένει άκαμπτο. Μετά τις δύο διαδοχικές επισκέψεις του Ομοσπονδιακού Γερμανού Υφυπουργού Εργασίας, Γιόχαν Φούχτελ, στην ΠΕ Κοζάνης, ..

επίσκεψη στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο πραγματοποίησε και ο εκπρόσωπος του γερμανικού κοινοβουλίου, βουλευτής του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών και μέλος της επιτροπής υγείας της γερμανικής Βουλής.

Την ώρα που η Ελληνική κυβέρνηση και οι εκπρόσωποι της παραμελούν τα Νοσοκομεία και τα έχουν οδηγήσει με τις πολιτικές τους στην εγκατάλειψη, ο Γερμανός απεσταλμένος ζήτησε ειδική ενημέρωση κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τη διοίκηση για τα χαρακτηριστικά του Μποδοσάκειου, όπως ο αριθμός των κλινών, η δυναμική του στην εξυπηρέτηση ασθενών, ποιος είναι ο σημερινός εξοπλισμός, τι συμβαίνει με τη στελέχωση του και τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τέλος, ζήτησε αναλυτικές προτάσεις για το πως θα λυθούν τα προβλήματα του Νοσοκομείου.

Μετά την παράκληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για την μεσολάβηση του κ. Φούχτελ σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων στον χώρο της Υγείας, την οποία και καταγγείλαμε για να χαρακτηριστούμε ως ψεύτες και μεσόκοποι πολιτικοί από πληρωμένους ''παπαγάλους'' και νεαρές δικηγόρους υπερασπίστριες των τοπικών αρχόντων, διαπιστώνουμε ότι οι παρεμβάσεις και η αποδοχή τους από τους Έλληνες αξιωματούχους καλά κρατούν.

Φαίνεται πως η Ελληνική κυβέρνηση αντικαταστάθηκε επάξια από τη Γερμανική και με την συγκατάθεση των τοπικών αρχών, αφού ο απεσταλμένος του Γερμανικού Κοινοβουλίου δεν συνοδευόταν καν από εκπρόσωπο της Ελληνικής κυβέρνησης ή του κοινοβουλίου, πραγματοποιώντας κατ' ιδίαν επίσκεψη στο Νοσοκομείο.

Δεν μένει παρά να επιλυθούν και τα προβλήματα με τις ενέργειες και την πολιτική βούληση του Βερολίνου... Απορίας άξιο είναι γιατί μόνο οι Γερμανοί και όχι οι Γάλλοι, Σουηδοί ή Φιλανδοί εκπρόσωποι ενδιαφέρονται για την τύχη της περιοχής.

Ότι προσβάλλει το σάπιο κατεστημένο και τη διαφθορά θεωρείται συκοφαντικό και ψευδές από τα παπαγαλάκια της εξουσίας που τόσα χρόνια διατηρούνται δίπλα από τρωκτικά του κομματισμού. Όμως οι σκεπτόμενοι, λογικοί και συνεπείς πολίτες γνωρίζουν και ενστερνίζονται την αλήθεια. Αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από την επαφή μας με τον κόσμο που προβληματίζεται και αγωνιά για το μέλλον της χώρας, διαπιστώνοντας ότι η οικονομική κατοχή προσπαθεί να επεκταθεί σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταγγέλλουμε την ανυπαρξία της Ελληνικής κυβέρνησης, την παρέμβαση εκπροσώπων τρίτων χωρών στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας και της περιοχής και την αφερεγγυότητα των τοπικών αρχών ως προς την διαχείριση ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την εξωτερική πολιτική της χώρας.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012 19:08