Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 16:12

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ

kolonadeiΑΞΙΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ
Επί ώρες έδιναν μάχη οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ με την πύρινη λαίλαπα

που παρά το γεγονός ότι μαινόταν επί ώρες κατάφεραν τελικά με σωστούς χειρισμούς και προγραμματισμό, καθώς και με την άμεση δημιουργία αντιπυρικής ζώνης, να την κρατήσουν υπό έλεγχο αποτρέποντας τα χειρότερα.
Η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στις παλιές αποθέσεις του Ορυχείου Καρδιάς και του Νοτίου Πεδίου έσβησε τα ξημερώματα της Τρίτης χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν σοβαρές ζημίες.
Διοίκηση και οι εργαζόμενοι –με τη ψυχραιμία και με την εμπειρία που έχουν αποκομίσει- κατάφεραν με σωστούς χειρισμούς να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο ενώ λόγω της άμεσης παρέμβασης του πυροσβεστικού οχήματος του Λ.Κ.Δ.Μ δεν μπόρεσε να επεκταθεί. Μετά και από την άμεση συγκρότηση εργοταξίου που χρησιμοποίησε μπουλντόζες και φορτηγά της ΔΕΗ, επετεύχθη το σβήσιμο της φωτιάς με την χρήση αδρανών υλικών καθώς τα κομμάτια παλιών ταινιών που συνάντησε η φωτιά στο διάβα της δε σβήνουν με νερό.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συγχαίρει τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους που είναι άξιοι για το θάρρος που για μία ακόμα φορά επέδειξαν αντιμετωπίζοντας επιτυχώς ένα τρομακτικό φυσικό φαινόμενο αποδεικνύοντας παράλληλα τον επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση που τους διακρίνει.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 16:21