Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 10:38

Η κ.Ραχήλ Μακρή διαφωνεί με την μεταφορά αστυνομικών στον Εβρο και μιλά για ''Κυβερνητικά ανδρείκελα, προσκυνημένους και επικίνδυνους''

Η δήλωση της κ. Ραχήλ Μακρη είναι η παρακάτω:makriraxilΣήμερα το πρωί αστυνομικοί που υπηρετούν στις υπηρεσίες των αστυνομικών τμημάτων της Δυτικής Μακεδονίας και έχουν μεταφερθεί στον Έβρο, μετά από εντολή του Υπουργού Προστασίας του πολίτη κ. Δένδια , με ενημέρωσαν ότι διαμένουν κυριολεκτικά στους δρόμους και στα αυτοκίνητά τους.

Επίσης ο Βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, με ενημέρωσε ότι, λαθρομετανάστες χωρίς έγγραφα και πιστοποιητικά υγείας μεταφέρθηκαν στις σχολές της αστυνομίας της Ξάνθης και της Κομοτηνής.

Αφού αποδυνάμωσαν και απογύμνωσαν την Δυτική Μακεδονία αφήνοντας τους πολίτες της αφύλακτους και έρμαια της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας.

Αφού για λόγους εντυπωσιασμού αναφέρθηκαν στην ασφάλεια των βουλευτών, την ώρα που φυλάσσονται, με χρήματα του Έλληνα πολίτη επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και πολιτικά πρόσωπα που δεν κατέχουν πλέον καμία θεσμική θέση, τα κυβερνητικά ανδρείκελα εκμεταλλευόμενα το κλείσιμο της Βουλής εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους.

Δεν πρόκειται μόνο για προσκυνημένους, αλλά για επικίνδυνους.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δηλώνουμε ότι, φέρουν την ποινική ευθύνη για οποιαδήποτε ανωμαλία υπάρξει στην ασφάλεια των πολιτών της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας και της Ξάνθης καθώς και για οποιαδήποτε πρόβλημα υγείας δημιουργηθεί από την διασπορά μολυσματικών ασθενειών.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα επιτρέψουμε τον εξευτελισμό και την περαιτέρω υποβάθμιση του κύρους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Έλληνας αστυνομικός πρέπει να προστατεύεται κατάλληλα από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία και να του παρέχονται όλες οι προϋποθέσεις ώστε να παράγει το μέγιστο δυνατό έργο στην υπηρεσία του Ελληνικού λαού.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούμε άμεσα τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη να δώσει εξηγήσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 11:01