Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012 11:34

Πράσινο φώς απο τον Γ. Δακή και τον Λάζαρο Μαλούτα για τις επερχόμενες κινητοποιήσεις για τις προσλήψεις στην ΔΕΗ

dakismaloutasΣτις συναντήσεις τόσο με τον Δήμαρχο όσο και με τον Περιφερειάρχη, το ζήτημα που τέθηκε ήταν η δική τους στήριξη στις επόμενες κινήσεις και κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής, η οποίες θα αποφασιστούν στην επόμενη Γενική Συνέλευση

που θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και εφόσον ακόμα καθυστερούν οι προκηρύξεις για το Έκτακτο Προσωπικό (8μηνα – 2μηνα) στην ΔΕΗ.

Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης κύριο Μαλούτα έγινε το πρωί της Παρασκευής και ο Δήμαρχος ήταν σαφής και κατηγορηματικός για τις κινητοποιήσεις δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «Αυτό εξυπακούεται και είναι αυτονόητο. Δεν το συζητάμε καν και εννοείται πως οτιδήποτε έχει να κάνει με θέσεις εργασίας έχει την στήριξη μου και είναι πολύ σημαντικό για να υπάρξει μια ανάσα για τους άνεργους και την περιοχή».

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας έγινε και η συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κύριο Δακή όπου και αυτός με την σειρά του δήλωσε την στήριξη του στις κινητοποιήσεις για την καθυστέρηση των 8μηνων στην ΔΕΗ δηλώνοντας «Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, σαν μια γροθιά».

Η σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό το θέμα αλλά ακολούθησε ενημέρωση και συζήτηση για πολλά και σημαντικά θέματα που αφορούν την Περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και την Ελλάδα όπως Υγεία, Μόλυνση, Περιβάλλον, Ανεργία, Ασφάλεια, Οικονομική Κρίση και άλλα ενδιαφέροντα με επισήμανση σε όλα αυτά την τραγικότητα και αβεβαιότητα της σημερινής κατάστασης και τις δυσκολίες που υπάρχουν και αυτές που θα προκύψουν στην συνέχεια.

Και στις 2 συναντήσεις εκτός από τους κατοίκους και τους Νέους από διάφορα χωριά της περιοχής του Ελλησπόντου, παραβρέθηκε όπως πάντα ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδης Θεοχάρης ενώ στην συνάντηση με τον Δήμαρχο ήταν και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τετραλόφου Δεληγιάννης Αρίσταρχος αλλά και εκπρόσωπος της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ρυακίου.

Τις κινήσεις και ενέργειες στηρίζουν οι :

1) Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Δ.Δ. Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδης Θεοχάρης,
2) Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Δ.Δ. Ακρινής Πουτογλίδης Παύλος,
3) Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Δ.Δ. Ρυακίου Σιαμίδου Κοτταρίδου Ελένη,
4) Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Δ.Δ. Τετραλόφου Δεληγιάννης Αρίσταρχος,
5) Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Δ.Δ. Καπνοχωρίου Μισαηλίδης Ηρακλής
6) Σύλλογος Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου,
7) Ποντιακός Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου,
8) Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης,
9) Νέοι και κάτοικοι από όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Ελλησπόντου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης για την απόφαση των κινητοποιήσεων, σε περίπτωση πάντα που θα συνεχιστεί και άλλο η καθυστέρηση στις προκηρύξεις των 8μηνων στην ΔΕΗ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012 11:44