Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 19:58

Οι «Citizens in Action» στη Δήμαρχο Βοΐου

ΤIMG_1875ους 16 νέους σε ηλικία εθελοντές της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Citizens in Action» υποδέχθηκαν σήμερα στη Σιάτιστα η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστος Μακρής.

Οι 16 εθελοντές βρίσκονται από τις 2 Αυγούστου στον Πεντάλοφο, όπου και πραγματοποιούν ένα ακόμα πρόγραμμα εθελοντικής δράσης, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στην περιοχή με καλλωπισμό πλατειών, καθαρισμό μονοπατιών κ.α.

Μέσω των προγραμμάτων αυτών οι νέοι απ' όλο τον κόσμο έρχονται κοντά και ανταλλάσουν εμπειρίες, ενώ προσφέρουν στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Τα προγράμματα είναι μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να ζήσουν σαν κάτοικοι της περιοχής και να γνωρίσουν τον κόσμο πέρα από στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Η Δήμαρχος Βοΐου ευχαρίστησε τους 16 νέους εθελοντές για την παρουσία τους στον Πεντάλοφο, ενώ αντάλλαξε μαζί τους απόψεις και άκουσε τις εμπειρίες τους από την παραμονή τους στην περιοχή.

Στο πρόγραμμα, που ολοκληρώνεται την Κυριακή 19 Αυγούστου, συμμετείχαν νέοι από τη Ν. Κορέα, την Ταϊβάν, τη Γαλλία, την Αρμενία, την Ιταλία, το Μεξικό, τη Σλοβακία, την Ισπανία και την Ελλάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 20:00