Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 17:22

Ενίσχυση απο την Π.Ε. Κοζάνης με εξοπλισμό στην Τροχαία και την πυροσβεστική υπηρεσία

sokoytisΣτην ενίσχυση του εξοπλισμού της Τροχαίας Κοζάνης με ένα αλκοολόμετρο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ελαστικά για τα πυροσβεστικά οχήματα προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Γιάννη Σόκουτη, παρουσία του διοικητή της Τροχαίας Σπύρου Διόγκαρη και του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωάννη Φωστιέρη.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση και τη στήριξη της Περιφέρειας και της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δήλωσε « Η πρωτοβουλία αυτή έχει ουσιαστικό αλλά και συμβολικό περιεχόμενο καθώς σηματοδοτεί την ενιαία έκφραση της πολιτείας και τη συνεργασία όλων των υπηρεσιών, για τον κοινό σκοπό που είναι η εξυπηρέτηση και προστασία του πολίτη».
Τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης εξέφρασαν τόσο ο Διοικητής της Τροχαίας, όσο και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής .

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012 17:26