Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 19:40

Γ. Κασαπίδης: «Η υπομονή, η επιμονή και η εντατική προσπάθειά σας, επιβραβεύονται με την επιτυχία σας στις πανελλαδικές εξετάσεις»

kasapidisΠρος όλους τους επιτυχόντες του Ν. Κοζάνης στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας, εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια.

Η υπομονή, η επιμονή και η εντατική προσπάθειά σας, επιβραβεύονται με την επιτυχία σας στις πανελλαδικές εξετάσεις κάνοντας υπερήφανους τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας και τους καθηγητές σας.

Η εισαγωγή όλων σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σηματοδοτεί την ενηλικίωσή σας και συμβάλει καθοριστικά στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Επίσης αποτελεί σταθμό και αφετηρία για νέους δρόμους και αγώνες για πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά.

Οι προσωπικές στιγμές που θυσιάσατε για τη διάκριση αυτή, συντέλεσαν στην επίτευξη του στόχου και την πραγματοποίηση του ονείρου σας. Σας αξίζει ένα μεγάλο ¨εύγε¨ για την πολυετή προσπάθεια, όπως επίσης αξίζουν συγχαρητήρια σε γονείς και καθηγητές που υπήρξαν ηθικοί συμπαραστάτες στη μαθητική σας πορεία.

Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς, να συνεχίσετε με πίστη στο Θεό και υγεία τις σπουδές σας ως την ολοκλήρωσή τους, έχοντας την αμέριστη συμπαράστασή μου σε κάθε σας βήμα για ελπιδοφόρες προοπτικές.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012 19:43