Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 15:14

Ανακοίνωση της ΜΚΟ Βελβεντού για τους ''ανώνυμους'' υβριστές Βελβεντού

ΜVelventou-300x285ε μία προσεκτική ανακοίνωση η Κοινωνία των Πολιτών Βελβεντού προσπαθεί να διαλύσει κάθε εντύπωση για τυχόν σχέση της με τον ''ανώνυμο'' υβριστή δημοσιογράφων με την επιγραφή Αυτόνομο Βελβεντό. Η Μκο δεν μπαίνει καν  στο κόπο - κατανοητό πιά για ποιούς λόγους - να αποδοκιμάσει έστω το ανώνυμο υβρεολόγιο αλλά ούτε και τον υβριστή που φέρει μαλιστα και την φωτογραφία του πρώην Δημαρχείου.(vetonews)

Η ανακοίνωση ...

δημοσιεύεται αυτούσια.

Σχετικά με τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγουν δημοσιογράφοι της περιοχής για ανώνυμα σχόλια σε ιστοσελίδες και ιστολόγια υπενθυμίζουμε ότι:
Η «Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού» εκφράζεται ΜΟΝΟ από τις αποφάσεις του Διοικητικού της Συμβουλίου καθώς κι από τα πορίσματα και τις αποφάσεις των Γενικών της Συνελεύσεων, όπως αυτά προκύπτουν από την κοινωνία του Βελβεντού.

Οι απόψεις και οι θέσεις της «Κοινωνίας των Πολιτών του Βελβεντού» δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της (http://www.kpvelventou.gr/) και στα κατά καιρούς Δελτία Τύπου που διανέμονται στα ΜΜΕ.

Οποιαδήποτε προσπάθεια ταύτισης του λόγου της «Κοινωνίας των Πολιτών του Βελβεντού» με κάτι άλλο (πόσο μάλλον ανώνυμο) είναι τουλάχιστον άστοχη και κινδυνεύει να την βάλει σε ένα ανούσιο κυνήγι μαγισσών, αποσπώντας την προσοχή της από τον αγώνα για τον μοναδικό σκοπό ύπαρξής της, που δεν είναι άλλος από ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ». ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Ν' ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΕΥΟΔΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Οι τελευταίες πυρκαγιές που δυστυχώς και φέτος βιώνουμε στην περιοχή μας, αποτέλεσαν την αφορμή αυτής της δημόσιας αντιπαράθεσης απόψεων. Για τις πυρκαγιές, την πυροπροστασία και τη δασοπυρόσβεση η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» έχει ήδη ασχοληθεί και θα ασχοληθεί και στο μέλλον κοινοποιώντας τις απόψεις, τις πρωτοβουλίες και τη δράση της, με σχετικές ανακοινώσεις στα ΜΜΕ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ"

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013 22:44