Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012 13:35

Η Λαμπαδηδρομία των αιμοδοτών στο Πρωτοχώρι και την Καρυδίτσα

protoxori_xatzisΚάτοικοι και φορείς της περιοχής, υποδέχθηκαν τη φλόγα της αγάπης και του εθελοντισμού στέλνοντας το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για την αναγκαιότητα προσφοράς Αίματος, Αιμοπεταλίων, Μυελού των Οστών, Βλαστοκυτάρρων και Δωρεάς Οργάνων

Η υποδοχή της φλόγας έγινε στο είσοδο του Δ.Δ. Καρυδίτσας από το Δ.Σ. του πολιτιστικού Συλλόγου και μικρά παιδιά και νεολαίους να μεταφέρουν τη φλόγα της αγάπης γεμάτοι ενθουσιασμό στους δρόμους του χωριού κάνοντας μια στάση στην πλατεία όπου απαγγέλθηκαν μηνύματα από τα πλακάτ τα οποία έφεραν οι Λαμπαδηδρόμοι. Οι Λαμπαδηδρόμοι της Καρυδίτσας μετέφεραν και παρέδωσαν τη φλόγα της Αγάπης στα Μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου και κατοίκους του Πρωτοχωρίου στη θέση Λευκάδια και από κει όλοι μαζί καταλήξαμε στη αυλή του πολιτιστικού Συλλόγου Πρωτοχωρίου όπου άναψε ο Βωμός.
Ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου κ. Λάζαρος Γεωργιάδης, στα λόγια που απεύθυναν protoxori_flogaστους συγκεντρωμένους, υποσχέθηκαν οτι θα δουλέψουν σκληρά ώστε τον επόμενο μήνα να διοργανωθεί μια επιτυχημένη Αιμοδοσία.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής», κ. Θεόδωρος Τσαουσίδης, εξήγησε στο σύντομο χαιρετισμό του τη σημασία που έχει για τους συνανθρώπους μας η δωρεά αίματος και κάλεσε όλους τους πολίτες του Πρωτοχωρίου και της γύρο περιοχής να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012 13:47