Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 13:01

Ολοκληρώθηκαν και για φέτος οι «Παραμυθένιες» Κυριακές στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης

paramy8enies_kyriakesΟλοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου ο γ' κύκλος του εκπαιδευτικού-ψυχαγωγικού προγράμματος «Παραμυθένιες Κυριακές» στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, που διοργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με την πολύτιμη συμβολή ανθρώπων που ασχολήθηκαν με μεράκι για την υλοποίησή του.

Και τις πέντε Κυριακές που ο Δημοτικός Κήπος φιλοξένησε αφηγήσεις, παραμύθια και κατασκευές, η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη και ακόμα μεγαλύτερη η ικανοποίηση και η χαρά τους από το δημιουργικό πρωϊνό, το οποίο πέρασαν. Την ευχάριστη εμπειρία μοιράστηκαν μαζί με τους γονείς και τους παππούδες τους.

Φέτος, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική συγκυρία οι «Παραμυθένιες Κυριακές» επιτέλεσαν έναν πολύ σημαντικό έργο, βάζοντας τα παιδιά στο επίκεντρο και προσφέροντας στις οικογένειες την ευκαιρία να περάσουν μαζί και δημιουργικά ένα πρωϊνό Κυριακής.

Στόχος των «Παραμυθένιων Κυριακών» είναι να φέρουν τους μικρούς φίλους και φίλες κοντά στο παιδικό βιβλίο και στη διαδικασία της αφήγησης, μέσα από τη μουσική σύμπραξη, στο χώρο του δημοτικού Κήπου και να αποτελέσουν εργαλείο για τη δημιουργική ψυχαγωγία των μικρών παιδιών με την ελπίδα να βρουν το μαγικό κλειδί που ανοίγει το κουτί της φαντασίας, να πάρουν θετική ενέργεια και να περάσουν ποιοτικά το χρόνο τους.

Φέτος πολύτιμοι συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας ήταν:

- οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Βούλα Κιομπέλη, Δώρα Λίτσιου, Στάθης Νατσιός, Νατάσα Παπαμάρκου, Λένα Σιακαβάρα και Βαγγέλης Τζημόπουλος
- ο παιδικός σταθμός «Τα στρουμφάκια» -Ρούλας και Βίκυς Ρεπανά
- οι εμψυχώτριες της παιδαγωγικής ομάδας «Έλα χαμογέλα»
- Ο παιδικός σταθμός Α-μπε-μπα-μπλομ

Oι χορηγοί μας:

-Καλλυντικά «Παφύλη»
-The Body Shop
-Ώρα για σάντουϊτς- Νίκος Τσικριτζής
-Café Bar "Mode"
-Café Bar «Κόκκινο Μήλο»
-Κάβα ποτών «Νέκταρ» των αδελφών Παγκαρλιώτα
- Κέντρο Ξένων Γλωσσών «My choice- Επι λέγειν»
-Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Σύγχρονο»
-Gourmet-Νίκος Δελιαλής

Τέλος, τα βιβλιοπωλεία του Δημήτρη Αθανασιάδη και του Δημήτρη Μόσχου.

Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Α' Σώμα Στρατού για την υποστήριξη του στην διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 13:04