Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 13:33

Δήλωση Ευγενίας Ουζουνίδου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Π.Ε. Κοζάνης, για τις κινητοποιήσεις και τα δικαιώματα των ένστολων

ouzounidouΟ ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ βρίσκεται στο πλευρό των ένστολων- αστυνομικών, πυροσβεστών, λιμνικών- στηρίζοντας τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στη νέα σφαγιαστική μείωση των μισθών τους και στον αγώνα τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

Για μας, τη ριζοσπαστική Αριστερά, η δημόσια ασφάλεια και η πολιτική προστασία αποτελούν δημόσιο αγαθό. Οι ένστολοι εργαζόμενοι βρίσκονται στην ίδια μεριά του δρόμου με την υπόλοιπη κοινωνία και η ενότητα του αγώνα τους είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να ανατρέψει αυτή την απάνθρωπη πολιτική που ακολουθεί η συγκυβέρνηση με την καθοδήγηση της τρόικας και έχει στόχο την εξαθλίωση των Ελλήνων εργαζομένων και τη μετατροπή της χώρας μας σε κρανίου τόπο.

Οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους και οι ένστολοι εργαζόμενοι είναι κομμάτι του λαού μας που βρίσκονται απέναντι σε μια πρωτοφανή επίθεση, την επίθεση των νέων μέτρων υπερ- λιτότητας.

Οι κινητοποιήσεις των ένστολων ωστόσο, πρέπει να ενταχθούν σε ένα ευρύτερο αντιμνημονιακό και λαϊκό μέτωπο, το οποίο θα αποτελέσει την αρχή του τέλους μιας κυβέρνησης που θέλει να μας οδηγήσει στον κοινωνικό όλεθρο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 13:38