Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 14:14

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Βοΐου

sxoleio_boioΠρώτο κουδούνι και για τους μαθητές του Δήμου Βοΐου με τις σχολικές μονάδες να ανοίγουν τις πύλες τους για τη νέα σχολική χρονιά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μαθητές και καθηγητές ήταν στις θέσεις τους, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς να σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για όλους.

Η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, παρακολούθησε την τελετή αγιασμών σε σχολικές μονάδες της Γαλατινής, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε στο Μουσικό Γυμνάσιο- Λύκειο Σιάτιστας «Κώστας και Ελένη Παπανικολάου».

Το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα απειλήθηκε με υποβάθμιση πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αλλά μετά από παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής, του ευεργέτη του σχολείου και άλλων φορέων της περιοχής κέρδισε τελικώς ένα ακόμα τμήμα στην Α΄ Γυμνασίου.

Μιλώντας σε μαθητές, καθηγητές και γονείς, η Δήμαρχος Βοϊου ανέλυσε την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η αυτοδιοίκηση, κάτι που έχει αντίκτυπο και στη sxoleio_boio2χρηματοδότηση των σχολικών μονάδων, τόνισε όμως πως η δημοτική αρχή θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία όλων των εκπαιδευτηρίων του Δήμου.

Στην τελετή αγιασμού, παραβρέθηκε επίσης ο ευεργέτης του σχολείου, οι Αντιδήμαρχοι Αθανάσιος Κατσικάς και Θεόδωρος Πήττας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Μακρής και οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης, Δημήτρης Λαμπρόπουλος και Μιχάλης Καραμπατζιάς.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012 14:18