Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 13:58

Ηλεκτρονικές διευθύνσεις απο τα μέλη του ΕΒΕ

Τevekozο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης προκειμένου να ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του για επίκαιρα θέματα, όπως για τα νέα επιδοτούμενα προγράμματα, σύσταση εταιριών, φορολογικές και ασφαλιστικές ειδήσεις,

ενημερωτικές εκδηλώσεις, ημερίδες και σεμινάρια, εργασιακά θέματα, επιχειρηματικές συνεργασίες, προκηρύξεις έργων και προμηθειών, κλαδικές εκθέσεις, επιχειρηματικές αποστολές, ζήτηση προϊόντων κ.α., καθώς και για τις πρωτοβουλίες και δράσεις της Διοίκησής του, επιδιώκει να διευρύνει το Μητρώο Ηλεκτρονικών διευθύνσεων, που ήδη έχει δημιουργήσει, με την καταγραφή σε αυτό των ηλεκτρονικών διευθύνσεων όλων των μελών του.
Στην προσπάθεια για «ένα βήμα παραπάνω στην ενημέρωση», καλεί για άλλη μια φορά τα μέλη εκείνα που διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση, αλλά δεν την έχουν γνωστοποιήσει στην υπηρεσία του ΕΒΕ, να επικοινωνήσουν στο τηλ. 24610 34669 (κ. Κοκράνης ή κ. Σακαλής) ή στο τηλ. 24610 41693 (κα Δούσιου) ή μέσω Η/Υ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την καταγραφή του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου.
Ακόμη, όσα μέλη επιθυμούν να λαμβάνουν SMS για εκδηλώσεις του ΕΒΕ θα πρέπει να γνωστοποιήσουν και τον αριθμού του κινητού τους τηλεφώνου.
Επισημαίνεται ότι στη παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση τα μέλη μπορούν να στέλνουν τις παρατηρήσεις τους καθώς και προτάσεις σχετικά με την επιχειρηματική – επαγγελματική δραστηριότητά τους

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 13:59