Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Ιουλίου 2010 14:50

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

altΜία ανιδιοτελή πράξη που εξυψώνει την έννοια της προσφοράς πραγματοποίησαν, οι μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης. Οι μικροί μαθητές της Γ΄ Τάξης συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους Γιώτα Μιτσιοπούλου και Δήμητρα Πατητάκη, επισκέφθηκαν το χώρο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) του Δήμου Κοζάνης. Εκεί τους υποδέχτηκε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νούλα Τουμπουλίδου, η οποία τους ξενάγησε στο χώρο και τους εξήγησε το ρόλο που επιτελεί η εθελοντική προσφορά, ενώ οι μικροί μαθητές προσέφεραν στο βεστιάριο του Κ.Η.Φ.Η. ρούχα τα οποία είχαν συγκεντρώσει από τις οικογένειές τους.

 Τα ρούχα που προσέφεραν τα παιδιά, καθώς και όλα όσο προσφέρονται από τους συμπολίτες μας στο κέντρο διατίθενται σε άπορες οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Η αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία των μαθητών, είχε ως κίνητρο την πρόσφατη ίδρυση γραφείου εθελοντισμού στην οποία προέβη ο Δήμος Κοζάνης, στο πλαίσιο της υιοθέτησης μιας πολιτικής με αναπτυξιακή λογική, που στοχεύει, τόσο στην ενίσχυση της απασχόλησης ,όσο και στη στήριξη της κοινωνικής συνοχής.

Ο Δήμος Κοζάνης συγχαίρει από πλευράς του τους μικρούς μαθητές, που κατάφεραν να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ιδεώδες του εθελοντισμού.

 
 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Ιουλίου 2010 14:56