Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 11:55

Μεγάλες συγκεντρώσεις στην Κοζάνη στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ (φωτογραφίες)

οι εργαζόμενοι στο θεραπευτήριο ΣΠΙΝΑΡΗΠαρέλυσε ο δημόσιος τομέας σήμερα σε όλη την χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, tee_plateiaαντιδρώντας στις αλλαγές που έρχονται στους μισθούς και τις συντάξεις των εργαζομένων.

Στην πόλη της Κοζάνης πραγματοποιήθηκαν δύο μεγάλες συγκεντρώσεις, του Εργατικού κέντρου και της ΑΔΕΔΥ στην κεντρική πλατεία και του ΠΑΜΕ στον πεζόδρομο της πόλης. Η συγκεντρώση ειδικότερα του ΕΚ Κοζανης ήταν μεγάλη, με συμμετοχή αυτήν τη φορά και σωματείων του ιδιωτικού τομέα όπως των εργαζομένων στις ιδιωτικές κλινικές της περιοχής αλλάκα ιεργαζομένων στις προνοιακές δομές, που οι περισσότεροι παραμένουν απλήρωτοι.
Ξεχωριστή παρουσία στην συγκέντρωση ειχαν οι μηχανικοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΤΕΕ για να διαμααρτυρηθούν για τα μέτρα που πλήττουν κατά κύριο λόγpame1ο τους νέους Μηχανικούς που ξεκινούν την επαγγελματική τους δραστηριότητα. 
Μετά την συγκέντρωση ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης όπου πέρασε έξω απο τα γραφεία apersept3apersept4των κυβερνητικών βουλευτών καλώντας τους να μην ψηφίσουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 12:13