Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 14:30

Γ. Κασαπίδης: Ίδρυση Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών για φορολογικές υπηρεσίες στο Δήμο Σερβίων - Βελβεντού

KasapidisΜε αφορμή το σχετικό με την ίδρυση Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών για φορολογικές υπηρεσίες έγγραφο του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γ. Κασαπίδης κατέθεσε αναφορά προς τους αρμόδιους Υπουργούς, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των πολιτών.

Τόσο ο πληθυσμός και η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση οικισμών του δήμου από τη ΔΥΟ Κοζάνης, όσο και η έντονη οικονομική δραστηριότητα στην περιοχή με τη λειτουργία ορυχείων, τα λατομεία και τις συνεταιριστικές οργανώσεις καθιστούν επιτακτική τη λειτουργία ενός τέτοιου γραφείου. Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν αυτό πρόκειται να στεγαστεί σε χώρο του ΚΕΠ του Δήμου και με εξοπλισμό που ο Δήμος θα διαθέσει.

Στην αναφορά του ο κ. Κασαπίδης ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς να συμπεριλάβουν και το Δήμο Σερβίων - Βελβεντού στη λίστα των Δήμων, στους οποίους πρόκειται το Υπουργείο Οικονομικών να ιδρύσει Γραφεία Εξυπηρέτησης Πολιτών για φορολογικές υπηρεσίες.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 14:32