Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 13:50

Παρεμβάσεις στα σχολεία του Βοϊου για την θέρμανση του χειμώνα

skepi_sxoleΣε  παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες του Βοΐου προχώρησε το τελευταίο διάστημα η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, προκειμένου να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της εκπαιδευτικής δραστηριότητας, λύνοντας παράλληλα χρόνια προβλήματα ασφάλειας,

θέρμανσης και κτιριακά ζητήματα.
Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η αλλαγή σκεπής στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας, καθώς και στο «Ιωαννίδειο» Νηπιαγωγείο Σιάτιστας, ενώ ήδη έχει επισκευαστεί αυτή στο Γυμνάσιο Γαλατινής.
Παράλληλα έγιναν παρεμβάσεις ώστε να εξασφαλιστεί καλύτερο και ασφαλές σύστημα θέρμανσης στο 2ο και 5ο Νηπιαγωγείο της Σιάτιστας, ενώ στο Δημοτικό Σχολείο Τσοτυλίου τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα στα παράθυρα του κτιρίου για την ασφάλεια των μαθητών.
Ο Δήμος Βοΐου παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες και τη συνεχή υποχρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών, πήρε αποφάσεις στήριξης των σχολικών μονάδων, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η λειτουργία του εκπαιδευτικού έργου μαθητών και καθηγητών.
Παράλληλα τα σχολεία της περιοχής έχουν εξασφαλισμένες τις λειτουργικές δαπάνες για τη σχολική χρονιά που διανύουμε, με τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας να βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με καθηγητές, γονείς και μαθητές για την επίλυση κάθε προβλήματος το οποίο προκύπτει.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 13:54