Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 13:55

Εκδήλωση για τα 94 χρονα του ΚΚΕ στην Κοζάνη

kkeΦέτος το ΚΚΕ συμπληρώνει 94 χρόνια ζωής και δράσης, μεγάλων αγώνων και θυσιών στην υπηρεσία της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων. Διδασκόμαστε από αυτή τη μεγάλη ιστορική διαδρομή, ...

η γνώση της αποτελεί αναντικατάστατο παράγοντα στην οργάνωση και αποτελεσματικότητα της πάλης κατά των μονοπωλίων, για την οικοδόμηση της λαϊκής συμμαχίας για το σοσιαλισμό – κομμουνισμό. 94 χρόνια αγώνων και πάλης μας κάνουν να αισθανόμαστε τιμή και περηφάνια.
Δεν υπάρχει μικρός η μεγάλος αγώνας από τον οποίο το ΚΚΕ απουσίασε. Οι αγώνες που έγιναν και γίνονται τα τελευταία χρόνια με το ξέσπασμα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, έχουν την αποφασιστική και πρωτοπόρα συμβολή οπαδών και φίλων του ΚΚΕ.
Ζούμε μέρες άγριας επίθεσης στην εργατική τάξη τη φτωχολογιά, τη νεολαία από την αστική τάξη και τα κόμματα της. Θέλουν το λαό καθηλωμένο, φοβισμένο και στο βαθμό που δεν το πετυχαίνουν, χειραγωγημένο, για να διοχετευτεί η αγωνία, η αγανάκτηση σε ανώδυνα για το σύστημα κανάλια, να μην αμφισβητηθούν οι μονόδρομοι της Ε.Ε, της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας.
Το Κόμμα μας άντεξε σε δύσκολες συνθήκες, δεν λύγισε από την αντεπανάσταση, δεν υποχωρούμε σπιθαμή, ειδικά σήμερα που η καπιταλιστική κρίση και οι συνέπειες της στα φτωχά λαϊκά στρώματα είναι άμεσες και αφορούν την μεγάλη πλειοψηφία του λαού.
Η πρόταση του ΚΚΕ απαντά στα άμεσα και ζωτικά συμφέροντα των εργαζομένων.
Σύγκρουση και ρήξη με τα μονοπώλια, την Ε.Ε, λαϊκή συμμαχία, για τη λαϊκή εξουσία.

Στα πλαίσια αυτά η Κομματική Οργάνωση Κοζάνης, τιμώντας τα 94 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ, διοργανώνει πολιτική εκδήλωση με θέμα "Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ", την Τρίτη 20 Νοέμβρη στις 6:30.μ.μ στο Κοβεντάρειο με ομιλητή τον Χριστάνη Νίκο, μέλος της Κ.Ε του Κ.Κ.Ε.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 13:57