Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 11:38

Περιεργάστηκαν τα μαχητικά αεροσκάφη

nipiag_aeroskTα νήπια από το 8ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης και το Νηπιαγωγείο Καρυδίτσας επισκέφθηκαν το αεροδρόμιο, για να γνωρίσουν από κοντά, τους χώρους και τη λειτουργία του.

Τα νήπια έγιναν δεκτά με μεγάλη χαρά από το προσωπικό του Αεροδρομίου και ξεναγήθηκαν από τους υπεύθυνους σε όλους τους χώρους του, εσωτερικούς και εξωτερικούς. Γνώρισαν από κοντά όλη τη διαδικασία που ακολουθείται για ένα αεροπορικό ταξίδι. Επίσης γνώρισαν και περιεργάστηκαν ένα παροπλισμένο πολεμικό αεροσκάφος F-5. Παρακολούθησαν την προσγείωση του αεροπλάνου της γραμμής Αθήνα –Κοζάνη και ενθουσιάστηκαν με τη συνομιλία που είχαν με τον πιλότο του. Τέλος παρακολούθησαν την απογείωση του ίδιου αεροπλάνου με προορισμό την Αθήνα.
Ευχαριστούμε θερμά όλο το προσωπικό του Αεροδρομίου Κοζάνης για τη θερμή υποδοχή και την ενδελεχή ξενάγηση που προσέφεραν στα νήπια , βοηθώντας τα με αυτόν τον τρόπο στη συνειδητοποίηση της προσφοράς της Ελληνικής αεροπορίας , πολιτικής και πολεμικής, στη χώρα μας. Τέτοιες βιωματικές δραστηριότητες βοηθούν τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας να κατανοήσουν πράγματα και καταστάσεις του κόσμου που τα περιβάλλει.
Ευχόμαστε στην αεροπορίας μας Χρόνια Πολλά και καλά ταξίδια.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 11:43