Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 18:07

Δήλωση του Γ. Αδαμίδη με αφορμή την μηνυτήρια αναφορά στο blog «Θούρειος»

adamidisΜετά από πολλά, πάρα πολλά χρόνια συνδικαλιστικής, κοινωνικής, καλλιτεχνικής και δημόσιας δράσης και έχοντας πάντα αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα/δυσκολίες προέκυψαν και που μπορεί να συνοδεύουν το δημόσιο βίο ενός ανθρώπου, δυστυχώς την Πέμπτη 15/11/2012, οι συνθήκες με ανάγκασαν να...

προβώ στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του διαχειριστή (και κατά παντός υπευθύνου) της ηλεκτρονικής σελίδας/blog με την επωνυμία ΘΟΥΡΕΙΟΣ, που αντιστοιχεί στην διεύθυνση http://thoureios.blogspot.gr/

Μη ασπαζόμενος την τακτική του να απαντώνται ή να σχολιάζονται εκ μέρους μου τα κάθε είδους δημοσιεύματα που αφορούν στο πρόσωπό μου, ως τώρα προσπάθησα να κρατήσω χαμηλά τους τόνους και να μη δημιουργήσω πεδίο για διαμάχες. Η δημοσίευση όμως της 13/10/2012 με τον τίτλο : «ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ "ΕΞΟΝΤΩΣΗ" ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ..» ήταν η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει. Η προσωπική μου ευθιξία και αξιοπρέπεια, το γεγονός ότι η συνδικαλιστική και δημόσια θέση μου είναι αποτέλεσμα αποκλειστικά, της βούλησης των εργαζομένων και του κόσμου, αλλά προπάντων το γεγονός ότι -ελέω ανωνυμίας- κάποιοι άνθρωποι νομίζουν ότι μπορούν να σπιλώνουν προσωπικότητες, εκσφενδονίζοντας αφειδώς χαρακτηρισμούς και επίθετα -που όχι απλά δεν μπορούν να αποδειχθούν, αλλά είναι οφθαλμοφανές ότι μόνο εντύπωση προσδοκούν να δημιουργήσουν- με ανάγκασαν να προβώ στην συγκεκριμένη ενέργεια.

Πρόκειται για κίνηση που τον μόνο στόχο που έχει είναι να προστατέψει την προσωπική, οικογενειακή, συνδικαλιστική και δημόσια υπόστασή μου.

Εάν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να επικαλεστούν κάτι μεμπτό για το πρόσωπό μου, δεν έχουν παρά να καταφύγουν στη δικαιοσύνη, προσκομίζοντας τα στοιχεία που θα το αποδεικνύουν. Κάθε τι άλλο είναι μόνο για να δημιουργεί εντυπωσιασμό και για να τρέφει αρρωστημένα μυαλά και νοσηρές σκέψεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 18:09