Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2010 13:05

Η ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ… «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ»

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥΓια μαζική κινητοποίηση και για ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση κάνει λόγο ο δήμαρχος Βελβεντού Μανώλης Στεργίου αποτιμώντας την χθεσινή συγκέντρωση που διοργανώθηκε στην διασταύρωση της Εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας στο ύψος της διασταύρωσης Βελβεντού.

Οι κάτοικοι και οι φορείς του Βελβεντού, όπως δηλώνει σήμερα στο VETONEWS ο κ. Στεργίου είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν, με την ειρηνική και κόσμια εκδήλωση διαμαρτυρίας, την κοινωνία για τις θέσεις του Δήμου πάνω στο πρόγραμμα «Καλλικράτη» και την αναγκαιότητα διατήρησης της αυτονομίας του ενόψει της επικείμενης διοικητικής μεταρρύθμισης.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ«Παρά το τσουχτερό κρύο, περισσότεροι από 2.000 πολίτες σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα πάνω στην Εθνική Οδό και με τη βοήθεια της Τροχαίας Κοζάνης και του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων, ενημέρωναν με έντυπο υλικό τους διερχόμενους οδηγούς σε μια ώρα μεγάλης κυκλοφοριακής κίνησης χωρίς να κλείσουν τους δρόμους.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο, οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, αγρότες, επαγγελματίες, έμποροι, οικοδόμοι, οι εκπρόσωποι όλων των φορέων, της εκπαιδευτικής κοινότητας και της εκκλησίας, άνθρωποι από όλες της ηλικίες και βέβαια η μαχητική νεολαία του Βελβεντού έδωσαν βροντερό «παρών» στην κινητοποίηση.

ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΔΙΗΡΚΕΣΕ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΠαρόντες και δίπλα στους πολίτες του Βελβεντού οι τρεις βουλευτές του νομού Πάρις Κουκουλόπουλος, Γιάννης Βλατής και Γιώργος Κασαπίδης, και ο Αντινομάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού, αποτύπωσαν με ήχο και εικόνα την κόσμια κινητοποίηση μιας ολόκληρης κοινωνίας, και μετέφεραν το μήνυμα παντού και κυρίως στους θεσμικούς παράγοντες που θα αποφασίσουν τον Καλλικράτη.

Ευχαριστίες οφείλουμε σε όλους τους πολίτες και τους θεσμικούς που συμμετείχαν στην μεγάλη μας εκστρατεία, στα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση και βεβαίως στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην Τροχαία Κοζάνης καθώς και στο Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων για την συνεργασία και τη βοήθειά τους.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...», επισημαίνει ο κ. Στεργίου στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2010 13:17