Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 13:20

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

altΈνα όνειρο της δημοτικής αρχής έφτασε προ της δημοπράτησης, αφού εγκρίθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η κατεδάφιση του γηπέδου στην είσοδο της πόλης. Η κατεδάφιση των κερκίδων και της περίφραξης του γηπέδου θα αλλάξει την άσχημη εικόνα, η οποία χαρακτηρίζει την είσοδο της πόλης σε όποιον την αντικρίζει για πρώτη φορά. Μετά την καθαίρεση θα υπάρξει αποκατάσταση των εδαφών και των πεζοδρομίων, τα οποία θα αντικατασταθούν, ενώ θα δημιουργηθεί ένας ενιαίος χώρος, σύμφωνα με την υπάρχουσα μελέτη.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Πτολεμαϊδας Γρηγόρης Τσιούμαρης «από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το νέο γήπεδο δίπλα στο ΔΑΚ και εξυπηρετεί τις ανάγκες (κερκίδες, φωτισμός, αποδυτήρια), ενώ ήδη βρίσκεται σε διαδικασία τοποθέτησης ο χλοοτάπητας, μπορούμε να προχωρήσουμε στην κατεδάφιση με στόχο την ανατροπή της αντιαισθητικής εικόνας».

Πρόκειται για ένα έργο συνολικής δαπάνης 507.000€ που αναμένεται να ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με τον κ. Τσιούμαρη «το όραμα μας είναι ένα νέο δημαρχείο που θα χτιστεί καθ’ ύψος και σε αυτό θα συγκεντρωθούν οι διάσπαρτες υπηρεσίες, ενόψει μάλιστα και του διευρυμένου δήμου Εορδαίας. Θα γίνει ένα νέο κομψοτέχνημα στην είσοδο της πόλης που θα συμβάλλει στην αλλαγή της εικόνας».

Ήδη, η κατασκευή του Μουσικού Σχολείου, το πάρκο υποδοχής πολιτών, η μελλοντική κατασκευή του δικαστικού μεγάρου και η κατεδάφιση του γηπέδου με την ανέγερση του νέου δημαρχείου αναβαθμίζουν την είσοδο της πόλης τόσο αισθητικά, όσο και λειτουργικά. Επιπλέον, η νέα πρόταση για την είσοδο της πόλης θα λύσει το κυκλοφοριακό μέσα από τις παρεμβάσεις που προτείνονται.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 13:26