Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 13:53

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ Ε.Ο. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ-ΚΟΖΑΝΗΣ

altΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Την ασφάλεια της σωματικής τους ακεραιότητας αλλά και των οχημάτων τους, αντιμετωπίζουν όσοι εργαζόμενοι και κάτοικοι δημοτικών διαμερισμάτων αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν την παλαιά Εθνική Οδό Πτολεμαΐδας – Κοζάνης κυρίως στο κομμάτι του δρόμου από την πόλη της Πτολεμαΐδας  προς το Βιομηχανικό Συγκρότημα.

Είναι χαρακτηριστική η εγκατάλειψη της οδού, στην οποία έχουν να γίνουν παρεμβάσεις συντήρησης εδώ και τουλάχιστον μία πενταετία, με αποτέλεσμα πλέον η κάκιστη κατάσταση και η επικινδυνότητα, να είναι εξαιρετικά εμφανείς και να προκαλούν συνθήκες αγανάκτησης στους εργαζόμενους και στους πολίτες. Οι λακκούβες και η διάβρωση του δρόμου, είναι πια προφανές ότι αποτελούν ¨ενεργές παγίδες¨ για την σωματική ακεραιότητα του κόσμου αλλά και για την πρόκληση υλικών βλαβών στα διερχόμενα οχήματα.

Κύριε Νομάρχα ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σας καλεί  να κινήσετε  τις διαδικασίες, προκειμένου να ξεκινήσουν οι  εργασίες αποκατάστασης των βλαβών και συντήρησης του δρόμου. Είναι υποχρέωσή σας προς όλους αυτούς τους πολίτες που –στην κυριολεξία-  αναγκάζονται να διέρχονται από το συγκεκριμένο δρόμο «με την ψυχή στο στόμα».

Αναμένουμε ΑΜΕΣΑ την αντίδρασή σας με την ανάληψη συγκεκριμένων εργασιών και επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμη ενέργειά μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010 14:00