Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010 15:23

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΗ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

altΣε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης παρουσία των προέδρων των τεσσάρων ΤΕΔΚ της Περιφέρειας της Δ. Μακεδονίας αλλά και του υπεύθυνου των οικονομικών του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ Γιάννη Μουράτογλου, συζητήθηκε το μεγάλο πρόβλημα σχετικά με τα προγράμματα χρηματοδότησης των δήμων. Ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης Σάββας Ζαμανίδης τόνισε πως «η αφορμή για την σημερινή συνέντευξη οφείλεται στο γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα όσων αφορά τα οικονομικά των δήμων έχουμε κάθε μέρα και μια καινούργια απόφαση της κυβέρνησης, η οποία οδηγεί σε οικονομική εξαθλίωση των δήμων σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και οι δήμοι οι οποίοι ήταν μέχρι χθες οικονομικά εύρωστοι κινδυνεύουν να μην μπορούν να ολοκληρώσουν την χρονιά και να καταφύγουν σε δανεισμούς για την πληρωμή των μισθών των υπαλλήλων».

Από την πλευρά του ο κ. Μουράτογλου επισήμανε ότι «η οικονομική κατάσταση των δήμων είναι τόσο τραγική που δεν μας επιτρέπει να είμαστε σε περίοδο διακοπών». Για το πρόγραμμα «Θησέας» ο κ. Μουράτογλου είπε πως έληξε άδικα και τόνισε ότι η επόμενη τετραετία που έρχεται θα είναι πολύ δύσκολη για τους νέους δημάρχους. Τέλος και οι τρεις πρόεδροι των ΤΕΔΚ Δ. Μακεδονίας αναφέρθηκαν στην δύσκολη οικονομική και όχι μόνο κατάσταση που βρίσκονται οι δήμοι της Δ. Μακεδονίας.

Σ.Φ.  
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010 15:33