Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010 18:20

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

altΣε εξέλιξη βρίσκεται το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε εδώ και λίγες ώρες η αστυνομία, σε όλο το μήκος και το πλάτος του Νομού Κοζάνης, για τον εντοπισμό του γκρι Mazda, με πινακίδες κυκλοφορίας: ΥΕΙ 2999, με το οποίο διέφυγαν δύο άτομα τα οποία προηγουμένως συνεπλάκησαν με αστυνομικούς στον κόμβο των Κοίλων στην Κοζάνη. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα δύο άγνωστα πρόσωπα που επέβαιναν στο γκρι Mazda δεν σταμάτησαν σε σήμα που τους έγινε από αστυνομικούς που επέβαιναν σε συμβατικό όχημα και εξαπέλησαν επίθεση με καταιγισμό πυρών από όπλο που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για Καλάσνικοφ.

Το όχημα των αστυνομικών ακινητοποιήθηκε ενώ οι δύο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν ελαφρά, από θραύσματα, και μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης χωρίς να διατρέχει κανένας κίνδυνος για την ζωή τους. Ολόκληρο το σώμα της ΕΛΑΣ στην περιοχή βρίσκεται στο πόδι με μπλόκα που έχουν δημιουργηθεί σε κομβικά σημεία των εθνικών και επαρχιακών οδών. Παράλληλα ήδη ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές δυνάμεις από τους όμορους Νομούς και βρίσκονται σε επιφυλακή. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόοδος στις έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος.   

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010 09:51