Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2010 20:23

Α. ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ:22,5 ΕΚ € ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ

alt12 χρόνια καταγγέλουμε την υπερχρέωση του Δήμου . 16 χρόνια καταψηφίζουμε ισολογισμούς ή νωρίτερα απολογισμούς, αναλύοντας πως η αιώνια δημοτική αρχή του Δ. Κοζάνης χρεώνει με τις πολιτικές της τους πολίτες ! Υπάρχουν καταγεγραμμένα τουλάχιστον 30 άρθρα μας στον τοπικό τύπο , όπου δημοσιοποιούσαμε αυτά που σήμερα καταγγέλονται και από άλλους.
 
  Με 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως χρεώνουν τον Δήμο οι πολλές ζημιογόνες δημοτικές επιχειρήσεις τους και καμμία πολιτική περιορισμού των υπέρογκων δαπανών δεν ακολουθήθηκε. Οι προεκλογικές συμβάσεις εργασίας κάθε προεκλογική περίοδο, απογείωναν το κόστος διοικητικής λειτουργίας και οι παροχές προς ημετέρους επίσης.
 
 Ετσι στο Δημοτικό Συμβούλιο αναγκάσθηκαν να ομολογήσουν την τεράστια μαύρη τρύπα που παραδίδουν με την – αν είναι δυνατόν – επισήμανση ότι «δεν τα κρύβουν» .΄Ισως η παρουσία του Οικονομικού Επιθεωρητή τους ανάγκασε να μη τα κρύβουν πια. Η δημοτική πλειοψηφία ή ό,τι απέμεινε απ αυτή , ομολόγησε ότι παρακρατεί και δεν αποδίδει στα Ασφαλιστικά Ταμεία τις εισφορές των εργαζομένων για να καλύπτει σουβλάκια και πανηγύρια και επιχορηγήσεις κατά το δοκούν. Αν είναι ποτέ δυνατόν να ομολογούνται τόσο κυνικά αδικήματα όπως η μη απόδοση φόρων στο Δημόσιο ή μη απόδοση εισφορών των ασφαλισμένων . Εάν ένας Δήμος έχει αυτή την άποψη, τότε πώς να μη βουλιάζουν τα ασφαλιστικά ταμεία ;
Αλλά από τον Δήμο της Κοζάνης στενάζει και η τοπική αγορά στην οποία οφείλουν 3 εκατομμύρια έως το 2009.
Οι προμηθευτές του Δήμου που μας διαβάζουν γνωρίζουν πολύ καλά την οδύσσεία τους για να πληρωθούν από τον Δήμο Κοζάνης, τον οποίον και αρνούνται πλέον να προμηθεύουν.
Παραθέτω αυτούσια την επίσημη απάντηση των διοικούντων για χρέη στους ασφαλιστικούς οργανισμούς , σ αυτά πρέπει να προστεθούν και τα 10.500.00 ευρώ χρέη από δάνεια σε Τράπεζες και Ταμείο Παρακαταθηκών.
Η αλλαγή στον Δήμο Κοζάνης πρέπει να αποτελέσει την προτεραιότητα κάθε δημότη του νέου Δήμου μας. Το νέο τοπίο απαιτεί δραστικές πολιτικές για τακτοποίηση των χρεών και εφαρμογή αναπτυξιακού ρεαλιστικού προγράμματος. Οσο διατηρείται η κατακερματισμένη ομάδα τα πράγματα μόνον θα χειροτερεύουν .
ΚΑΛΟΥΜΕ τους συνδημότες σε εγρήγορση για δημιουργία πανδημοτικού ρεύματος ΑΛΛΑΓΗΣ
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2010 20:37