Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010 11:23

ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

 
altΜετά την ένθερμη και ουσιαστική υποστήριξη που έτυχε (από αθλητές, πολίτες και φορείς) ο θεσμός «Μνήμες Λιγνίτη», κατά τη δεύτερη διοργάνωσή του από τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ, το Προεδρείο του Σωματείου και η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης επιθυμούν να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν όλους όσους πίστεψαν, συμμετείχαν και υποστήριξαν έναν θεσμό που τιμά τους Λιγνιτωρύχους,
αναδεικνύει την σπουδαιότητα και το ρόλο του λιγνίτη στην οικονομική ευημερία της χώρας και βάζει την σφραγίδα του στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, όχι μόνο της περιοχής, αλλά και σε πανελλαδικό πια επίπεδο.
 
Ευελπιστούμε ότι οι γερές βάσεις πάνω στις οποίες ξεκινήσαμε να χτίζουμε το θεσμό, θα εξασφαλίσουν και τη σταθερά ανοδική πορεία και ουσιαστική εξέλιξή του.
Ευχαριστούμε όλους όσους υπέβαλαν αίτηση στον αγώνα, αποδεικνύοντας τη σπουδαιότητα της συμμετοχής και επιβράβευσης της δικής μας προσπάθειας.
Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους, τις αρχές και τους φορείς που κατέβαλλαν κάθε τους δύναμη για να εξασφαλίσουν την ομαλότητα – επιτυχία της διοργάνωσης.
Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμμετοχή και υποστήριξή του.
Συγχαίρουμε τους αθλητές για το ήθος και τον πολιτισμό που καταφέρνουν κάθε φορά να αναδεικνύουν με τη συμμετοχή και τον αγώνα τους. Έναν αγώνα που μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις και προοπτικές.
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010 11:39