Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 12:16

ΚΚΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΝΗΓΟΙ ΑΦΙΣΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΚΕ

altΗ Κομματική Οργάνωση της Κοζάνης του ΚΚΕ καταγγέλλει τον Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτα και τον αντιδήμαρχο Γ. Παπαγεωργίου, που έχουν εκδώσει «Πάγια Διαταγή» ώστε καθημερινά, τα συνεργεία του Δήμου να κατεβάζουν τα πανό και τις αφίσες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Ιδιαίτερα φαίνεται τους ενόχλησε η προπαγάνδιση της πολιτικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ την Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα.

Τους καταγγέλλουμε για παρεμπόδιση της διάδοσης των ιδεών. Αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα που βασανίζουν τους δημότες, την ανεργία, την ακρίβεια, τη φτώχια που μαστίζει τις λαϊκές οικογένειες λόγω της αντιλαϊκής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, την έλλειψη παιδικών σταθμών, την κατεδάφιση της δημόσιας υγείας, επιδίδονται σε κυνήγι αφισών και πανό του ΚΚΕ.

Η διάδοση των ιδεών που παλεύει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ δεν έχουν καμιά σχέση με την εμπορική αφίσα και την διαφήμιση, όπου ο δήμος δείχνει την ανοχή του και την στήριξή του. Δηλώνουμε πως τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να μας σταματήσουν από το δικαίωμα να προπαγανδίζουμε και να διακινούμε τις θέσεις μας στο λαό. 

Η Κομματική Οργάνωση της Κοζάνης του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να καταδικάσουν αυτήν την πρακτική, που περιορίζει το συνταγματικό δικαίωμα της διάδοσης των ιδεών.

Η Κομματική Οργάνωση της Κοζάνης του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στην πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ την Τετάρτη 22 Σεπτέμβρη στις 8:00 μμ στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα. 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 12:19