Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010 11:30

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ 29ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ

altΣυνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης ο 27χρονος Αλβανός που αφού επιτέθηκε και άρπαξε 29χρονη κοπέλα την περασμένη Κυριακή στην Κοζάνη μετά από αντίσταση που προέβαλε την χτύπησε και εξαφανίστηκε με το όχημά της. Ο αστυνομικός διευθυντής Νομού Κοζάνης Γιώργος Κολτσίδας σε συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ έδωσε αναλυτικά τα στοιχεία της υπόθεσης. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κολτσίδας ανέφερε πως...

μετά από την περιγραφή των χαρακτηριστικών του δράστη και την αξιοποίηση πληροφοριών βρέθηκε το αμάξι της άτυχης κοπέλας στο σπίτι του. Κατά την διάρκεια των ερευνών διαπιστώθηκε πως ο δράστης ειδοποιήθηκε από το αφεντικό του, επίσης αλβανό υπήκοο, ότι αναζητείται και έτσι φρόντισε να εξαφανίσει το όπλο με το οποίο απείλησε την κοπέλα. Οι δύο αλβανοί συνελήφθησαν  και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

Όπως όλα δείχνουν σύμφωνα πάντα με τον κ. Κολτσίδα το κίνητρο του δράστη ήταν η ληστεία και η σεξουαλική κακοποίηση. Αξιοσημείωτο είναι το κουράγιο της κοπέλας η οποία μέσα στην αγωνία της να ξεφύγει από τον δράστη, πάλεψε μαζί του και ενώ δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο καστάφερε τελικά να διαφύγει.

 Όμως εξελίξεις φαίνεται να έχουμε και στην υπόθεση που είχε ταράξει την τοπική κοινωνία της Κοζάνης με την επίθεση με πυροβολισμούς σε βάρος δύο αστυνομικών.

Ο αστυνομικός διευθυντής δήλωσε πως στόχος των δραστών ήταν η ληστεία σε κοντινή περιοχή από τον τόπο του συμβάντος και μετά από αρκετές προσαγωγές είμαστε πολύ κοντά στην σύλληψη του ενός εκ των δύο δραστών ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είναι ρώσικης υπηκοότητας.

Σ.Φ.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

altΣε συνέχεια του από 19-09-2010 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού και μεθοδευμένες ενέργειες, βραδινές ώρες της 20-09-2010 εντοπίσθηκε και συνελήφθη στην Κοζάνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας για ληστεία, αρπαγή, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση του Ν. περί όπλων σε βάρος 29χρονης ημεδαπής, πράξεις που έλαβαν χώρα πρωινές ώρες της 19-09-2010 στην Κοζάνη.

Το Ε.Ι.Χ. αυτ/το εντοπίσθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης συνελήφθη και έτερος 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εν γνώσει του κατέθεσε ψέματα σχετικά με τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη.

Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010 14:48