Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010 15:27

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗ, ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ

altΕμφανώς... πελαγοδρομώντας, ο κ. Μανδραβέλης προσπαθεί ακόμα να κρύψει την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αναταραχή του, πίσω από την πολυπόθητη απάντηση για τις πληρωμές και τις υπερωρίες των συνδικαλιστών (αλήθεια γιατί δε ρωτά τον Υπουργό Οικονομικών -στον οποίο έχει και τις προσβάσεις ελέω συζύγου- που γνωρίζει επακριβώς την κατάσταση για τις περικοπές που έκανε στους μισθούς μας, για να τις βάλει απροκάλυπτα στις τσέπες των μετόχων;) αποφεύγοντας να μιλήσει για την πραγματική ουσία της ταμπακιέρας, που διαρκώς επικαλείται και που δεν είναι άλλη από την απέλπιδα προσπάθειά του να απαξιώσει τη ΔΕΗ, την περιοχή και τις εργασιακές σχέσεις.

Υ.Γ.1 Πάραυτα, ας γνωρίζει ότι οι αμοιβές μας ανέρχονται σε εκείνα τα ποσά, που μπορούν εκείνου, να του εξασφαλίζουν την φθηνότερη Kwώρα σε επίπεδο Ε.Ε., εκτός αν προτιμά άλλο προμηθευτή ή πάροχο.

Υ.Γ.2 Να τον συγχαρούμε στο σημείο αυτό, για το γεγονός ότι όλα τα μέλη της οικογένειάς του είναι εργαζόμενοι, την ώρα που οικογένειες της περιοχής - Πρωταθλήτρια στην ανεργία, αριθμούν πάρα πολλούς ανέργους στα όρια της εξαθλίωσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010 15:32