Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 16:13

Άκρως επιτυχημένο το 2ο Truck Festival που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στην Κοζάνη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην πόλη της Κοζάνης, το πρωτότυπο φεστιβάλ φορτηγών, το σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου 2013. Το 2ο Truck Festival πραγματοποιήθηκε από τους λάτρεις των φορτηγών, στον χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων του Δήμου Κοζάνης στην περιοχή Κασλά, έπειτα από την άκρως επιτυχημένη περσινή του έναρξη, με πλήθος κόσμου να επισκέπτεται τον χώρο για να παρακολουθήσει αγώνες και επιδείξεις με φορτηγά. Το φεστιβάλ διοργάνωσε άρτια ο σύλλογος Truck Racing Club Κοζάνης με την αρωγή του Δήμου Κοζάνης.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό οδηγοί, προσέφεραν πλούσιο θέαμα στους πολλούς θεατές, που «χάρισαν» το αντίτιμο του εισιτηρίου που πλήρωσαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας η Κοζάνη είναι το σταυροδρόμι των Βαλκανίων, βρίσκεται σε ένα καίριο σημείο της Εγνατίας στους κάθετους άξονες που οδηγούν  στα Σκόπια και την Αλβανία και με τον κάθετο δρόμο που οδηγεί προς την Λάρισα αναδεικνύει όλα αυτά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή μας για το διαμετακομιστικό εμπόριο, για τις μεταφορές και την διανομή προϊόντων».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 16:14