Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 17:13

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο 3ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

altΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Ποδηλατικός Αγώνας Βουνού 39 χλμ. στη Μεταμόρφωση Κοζάνης την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010 που διοργάνωσε η ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ σε συνεργασία με το Τ.Σ. Μεταμόρφωσης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεταμόρφωσης, την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας-Παράρτημα Κοζάνης, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ. παράρτημα Κοζάνης), τον Όμιλο δικυκλιστών Κοζάνης (Ο.ΔΙ.ΚΟ) και το Τ.Σ. Μεταμόρφωσης.

Η συμμετοχή από αθλητές που ήρθαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας ήταν ικανοποιητική αν και ο καιρός ήταν άστατος τις προηγούμενες μέρες.

Στον αγώνα πρώτευσαν με χρόνο 2:06:22 ο Καραγιάννης Νίκος (Καστοριά), δεύτερος με 2:07:08 ο Παπανίκος Δημήτρης (Γρεβενά) και τρίτος με 2:07:50 ο Γαλανός Λοϊζος (Πτολεμαΐδα).

Η διαδρομή στο βουνό της Μεταμόρφωσης, παρότι έβρεξε την προηγούμενη ημέρα, ικανοποίησε τους αθλητές που έμειναν ευχαριστημένοι τόσο από το αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης όσο και από την φιλοξενία των διοργανωτών.
Στο μήκος της διαδρομής υπήρχαν άτομα από το σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης (ΕΡΑΔΥΜ) με ασύρματους που έδιναν συνεχή αναφορά, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ. παράρτημα Κοζάνης), τη Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης, και τον Όμιλο δικυκλιστών Κοζάνης (Ο.ΔΙ.ΚΟ) ενώ στην εκκίνηση υπήρχε γιατρός. Την εκκίνηση του αγώνα έδωσε η αντιδήμαρχος Κοζάνης κα Νικολέττα Μπουμπόναρη, αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και τους εθελοντές. Σε εμφανή σημεία στη διαδρομή υπήρχαν για τους ποδηλάτες ισοτονικά, νερά, και ενεργειακές μπάρες-τζέλ. Επίσης σε όλους τους αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια, αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

Με το τέλος του αγώνα οργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεταμόρφωσης παραδοσιακό γλέντι με χορούς και τραγούδια από την περιοχή, ενώ όλοι (αθλητές και παρευρισκόμενοι) δοκίμασαν παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού. 

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής - τεχνικός διευθυντής του αγώνα Σάββας Χριστοδούλου που ήταν πανταχού παρόν και ψυχή του αγώνα, ευχαρίστησε και αυτός μετά τον αγώνα όλους τους ποδηλάτες που αγωνίστηκαν, ενώ οι βραβεύσεις των αθλητών έγιναν από το Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα, τον αντιδήμαρχο του Δήμου Κοζάνης κ. Παναγιώτη Θεοδωρίδη, τον πρόεδρο της δημοτικής βιβλιοθήκης κ. Μάρκο Φλώρο και τον Πρόεδρος του Τ.Σ. Μεταμόρφωσης κ. Παναγιώτη Ψιάνο.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 13:17