Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 15:50

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΟΡΔΑΝΙΔΗΣ: “ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ”

logo papaiordanidiΡεπορτάζ του Στέλιου Φούντογλου

Την παρουσίαση του ονόματος του συνδυασμού του παρουσίασε ο υποψήφιος αιρετός περιφερειάρχης της Δ. Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης σε γνωστό καφέ της πόλης της Κοζάνης. Σε κλίμα αρκετά φιλικό ο κ. Παπαϊορδανίδης συνομίλησε με τους δημοσιογράφους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δ. Μακεδονία και παρουσίασε μερικές από τις βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού του. Το όνομα του συνδυασμού “Αρχή-ζουμε μαζί Δυτική Μακεδονία”, ένα όνομα σύμφωνα με τον κ. Παπαϊορδανίδη με συμβολικό χαρακτήρα. Αρχή γιατί ξεκινάμε μια καινούργια προσπάθεια όλοι μαζί, ζούμε γιατί αγαπάμε και ζούμε στην Δ. Μακεδονία.

Σχολιάζοντας ο κ. Παπαϊορδανίδης ερωτήσεις δημοσιογράφων για την σύνθεση του ψηφοδελτίου του τόνισε πως “στόχος μας είναι να παντρέψουμε την όρεξη των νέων ανθρώπων με την εμπειρία. Η προσπάθεια δεν είναι εύκολη και σε αυτήν δεν περισσεύει κανένας” όλες τις δυνάμεις του τόπου που θέλουν την προκοπή της Δ. Μακεδονίας θα τις έχουμε μαζί μας, στο ψηφοδέλτιό μας”.
alt
Ο κ. Παπαϊορδανίδης ανέφερε επίσης ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν χαμηλές επιδόσεις όσων αφορά το περιφερειακό έργο που έγινε στην Δ. Μακεδονία και συμπλήρωσε ότι “εμείς δεν θα κάνουμε ποτέ απολογισμό χαμένων ευκαιριών”. Ο κ. Παπαϊορδανίδης έβαλε ως πρώτη προτεραιότητά του την αντιμετώπιση της ανεργίας αλλά και την υποστήριξη των νέων ανθρώπων καθώς όπως ανέφερε “στόχος μας είναι η δημιουργία βιώσιμων θέσεων εργασίας. Δυνατότητες υπάρχουν στον τομέα της Γεωργίας, Κτηνοτροφίας αλλά και στον τομέα του Τουρισμού.

Τις επόμενες μέρες ο κ. Παπαϊορδανίδης θα ανακοινώσει πλήρες σχέδιο για την ανεργία, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρων τα ονόματα που θα συγκροτήσουν το ψηφοδέλτιο του.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010 15:59