Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 12:36

H ΠΑΣΕΒΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

altΗ ΠΑΣΕΒΕ καταγγέλλει την απόφαση της κυβέρνησης να πάρει αστυνομικά – κατασταλτικά μέτρα ενάντια στους ιδιοκτήτες φορτηγών που αγωνίζονται να κρατήσουν τη δουλειά τους, εισάγοντας άρθρο στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο για την περαίωση, όπου τους απειλούν με ποινές φυλάκισης. Η κυβέρνηση, που μαζί με την ΝΔ ψήφισαν το νόμο για την «απελευθέρωση» των μεταφορών και που θα οδηγήσει στη παράδοση της μεταφοράς στους ντόπιους και ξένους μονοπωλιακούς ομίλους, για άλλη μία φορά δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο.

Πιστοί υπηρέτες των μονοπωλίων, ποινικοποιούν τους Αγώνες του λαού!

Δεν πρέπει να τους περάσει!!

Ο αγώνας των αυτοαπασχολούμενων στη μεταφορά είναι δίκαιος, είναι αγώνας για την επιβίωση τους.

Οι συνεπείς αγωνιστικές δυνάμεις των αυτοαπασχολούμενων, η ΠΑΣΕΒΕ που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό των αυτοαπασχολούμενων ιδιοκτητών ΦΔΧ, στέκονται στο πλευρό των συναδέλφων που αγωνίζονται για να μην περάσουν τα τρομοκρατικά – κατασταλτικά μέτρα.

Καλούμε τις αγωνιστικές δυνάμεις των αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ να δηλώσουν την συμπαράσταση τους και να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό των αγωνιζόμενων αυτοαπασχολούμενων ιδιοκτητών ΦΔΧ .
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 12:42