Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 16:15

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΑ ΚΟΙΛΑ

 
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΚΟΙΛΑΜε κατοίκους των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου Κοζάνης συναντήθηκε χθες το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιάννης Παπαϊορδανίδης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας. Ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε τη Νέα Νικόπολη, το Βατερό, τα Κοίλα,τη Χαραυγή και τη Νέα Καρδιά, συνομίλησε με τους κατοίκους και ανέπτυξε μαζί τους το θέμα του Καλλικράτη, τονίζοντας πως «Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου θα αναμετρηθούν οι δυνάμεις που ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση,
και γι΄ αυτό καταψήφισαν τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ στη Βουλή, και οι δυνάμεις που θέλουν να πάρουμε επιτέλους τις τύχες μας στα δικά μας χέρια, να αποφασίζουμε εμείς για το τι πρέπει να γίνει στον τόπο μας, να καθορίζουμε εμείς το μέλλον του και όχι κάποιοι άλλοι στα γραφεία των Αθηνών.»
 
«Εμείς είμαστε μ΄ αυτές τις δυνάμεις, τόνισε ο κ. Παπαϊορδανίδης. Πιστεύουμε πως η Δυτική Μακεδονία και θέλει και μπορεί να αποφασίσει η ίδια πώς θα πάει μπροστά και είμαστε σίγουροι πως θα το πετύχουμε. Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ένας είναι ο μεγάλος μας στόχος. Να κερδίσουμε για να καταφέρουμε όλοι μαζί, η περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας να βγει ένα ΧΡΟΝΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ απ’ την υπόλοιπη χώρα απ’ την ύφεση. Θέλουμε, μπορούμε και θα το πετύχουμε.»
Ο κ. Παπαϊορδανίδης επισκέφθηκε επίσης και την 26η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση στα Κοίλα Κοζάνης, όπου συνομίλησε με τους εκθέτες και τους εμπόρους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως:
« Με τα οικονομικά προβλήματα να γονατίζουν τα νοικοκυριά και τους πολίτες να ασφυκτιούν απ΄ το Μνημόνιο, όλοι μας αναζητούμε μια ελπίδα, μια αχτίδα αισιοδοξίας για το αύριο. Δεν θα βρούμε όμως ούτε την ελπίδα, αλλά ούτε και την αισιοδοξία στην άρνηση και την απόρριψη. Ψηφίζουμε για το πώς θέλουμε να γίνει ο τόπος μας τα επόμενα χρόνια.»

 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 16:22