Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010 19:34

ΕΝΑΣ ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΣΤΟ 4ο PEKING TO PARIS RALLY

altΤο 4ο Peking to Paris 2010 rally ξεκίνησε στις 10/9 από το Πεκίνο και αφού διέλθει από τις χώρες Μογγολία, Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Τουρκμενιστάν, Ιράν, Τουρκία, Ελλάδα, Ιταλία θα τερματίσει στις 16/10 στο Παρίσι. Η διοργανώτρια λέσχη της Αγγλίας Endurance Rally Association (E.R.A.) σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Motor Rally Organization Events (M.R.O.E.) το οποίο και κατέγραψε την διαδρομή του αγώνα που θα διέλθει από την Ελλάδα στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2010 αποφάσισαν...

να δεχθούν περιορισμένες συμμετοχές για το Ελληνικό τμήμα που θα διέλθει το ράλι, από τους Κήπους του Έβρου μέχρι την Ηγουμενίτσα.

Τα 22 πληρώματα με τις αντίκες τους συμμετέχουν στο Ελληνικό τμήμα, προερχόμενα από την Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία θα προστεθούν στα άλλα 107 κλασικά αυτοκίνητα που θα διανύσουν όλη την διαδρομή καλύπτοντας 14.360 χιλιόμετρα, στον σκληρότερο αγώνα κλασικών αυτοκινήτων στον κόσμο.

Στον αγώνα και συγκεκριμένα στο Ελληνικό τμήμα, συμμετέχει πλήρωμα από την Κοζάνη με τους Νίκο Καραδήμο και Κώστα Καραδήμο οδηγώντας μια BMW 1800 Ti του 1968.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχουν συμμετοχές κλασικών αυτοκινήτων κατασκευασμένα από το 1907 μέχρι το 1975.   

Την Κυριακή το απόγευμα 10 Οκτωβρίου το Αθλητικό Σωματείο M.R.O.E. θα υποδεχθεί τα πληρώματα στο ξενοδοχείο Alexander palace 5* στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα τους διανείμει τα υλικά του αγώνα και θα γίνει ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση – ενημέρωση των πληρωμάτων για την εκδήλωση.

Την Δευτέρα το πρωί 11 Οκτωβρίου τα πληρώματα με τις αντίκες τους θα κατευθυνθούν στον συνοριακό σταθμό Κήπων του Έβρου όπου θα ενωθούν με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα προερχόμενα από Τουρκία και θα συνεχίσουν την διαδρομή από επαρχιακούς δρόμους περνώντας από Βρυσούλα, Μοναστηράκι, Λουτρός, Νίψα, Βρασνά, Σταυρό, Ολυμπιάδα, Αρναία, Ταξιάρχη, Πολύγυρο για να τερματίσουν την ημέρα στην Θεσσαλονίκη στον νεόδμητο ξενοδοχείο Χανδρή The Met hotel 5* όπου θα δειπνήσουν και θα διανυκτερεύσουν.

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς Κατερίνη και από εκεί προς Ελασσόνα, Βρία, Πολύφυτο, Δασκίο, Βελβεντό, Σέρβια, Λιβαδερό, Άκρη, Λουτρό, Δεσκάτι, Σκεπάλι και θα ανασυγκροτηθούν στα Μετέωρα στο Καστράκι.

Στην συνέχεια θα κατευθυνθούν προς τα Ιωάννινα και στο Epirus Palace hotel 5* όπου θα γίνει το Gala με την απονομή των επάθλων στους νικητές και θα διανυκτερεύσουν. 

Θεωρούμε ότι η προβολή του συγκεκριμένου γεγονότος, λόγω της σημαντικότητας και σπανιότητάς του, θα προσελκύσει θεατές, φίλους και μη του κλασικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, ώστε να απολαύσουν αυτό τον ξεχωριστό αγώνα και μαζί μοναδικά κλασικά αυτοκίνητα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2010 14:40