Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:37

ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΡΑΛΙ-ΣΠΡΙΝΤ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

altΜια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα με 37 συμμετοχές συγκέντρωσε η διοργάνωση του 14ου Ράλλυ Σπριντ Κοζάνης, που διοργανώνεται στις 9-10 Οκτωβρίου στο Βελβενδό Κοζάνης από το Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης και το Δήμο Βελβενδού. Δεν είναι μόνο ο αριθμός αλλά και η ποιότητα οδηγών και αυτοκινήτων που θυμίζει επίπεδο... ράλλυ, δεδομένης και της γενικότερης κατάστασης. Εάν δεν υπήρχαν και ορισμένες απουσίες λόγω μηχανικών βλαβών σε προηγούμενους αγώνες θα είχαμε ένα μικρό..
θαύμα που βέβαια εξηγείται τόσο από το φιλόξενο Βελβενδό, από τις παροχές του διοργανωτή, όσο και από την τεχνική ειδική διαδρομή των 12 χλμ που είναι ίδια με πέρυσι.
Ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα γίνει το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στην Κεντρική Πλατεία του Βελβενδού, από τις 16:00μμ – 19:00μμ. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει το πρωί της Κυριακής 10 Οκτωβρίου στις 10:30πμ, στην αφετηρία της ειδικής διαδρομής στο Μετόχι Βελβενδού. Το δεύτερο σκέλος θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 και αφού πρώτα τα αυτοκίνητα επιστρέψουν με ανάποδη φορά στην αφετηρία.
Η απονομή θα γίνει στο Μετόχι στις 16:00 και θα ακολουθήσει γεύμα στο Εστιατόριο «Μετόχι» που βρίσκεται στο χώρο απονομής.
Οι θεατές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο δρόμος θα κλείσει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 9:00πμ, μιάμιση ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας και θα ανοίξει αφού τελειώσει και το δεύτερο σκέλος. Κλειστή θα είναι το πρωί της Κυριακής και η οδός δίπλα από το Στάδιο Βελβενδού όπου και γίνεται η εγκατάσταση των σέρβις των αγωνιστικών ομάδων την ώρα του αγώνα.
Από το Δήμο Βελβεντού γίνεται προσπάθεια προβολής της περιοχής, των μνημείων, του Λαογραφικού Μουσείου, των καταρραχτών του Σκεπασμένου, των ορεινών οικισμών και όλων των άλλων αξιοθέατων, που μπορούν να επισκεφτούν παράλληλα όσοι φτάσουν στο Βελβεντό για τον αγώνα.
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010 11:46