Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010 14:25

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΙΜΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Λ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΄΄ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ΄΄

ιωαννιδης-ματιακηςΤον δήμαρχο Ελίμειας κ. Ματιάκη επισκέφτηκαν στις 7/10/2010 μέλη της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «Δήμος Κοζάνης, ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ».
 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού Λευτέρης Ιωαννίδης και η Ελένη Σιούστη, ο Σάκης Ζιούζιος και ο Γιώργος Σιαμπανόπουλος σε μια συνάντηση ουσιαστική και περιεκτική συζήτησαν με το δήμαρχο Ελίμειας ζητήματα σχετικά με τον δήμο, τον Καλλικράτη, την οικονομική κρίση, καθώς και για τις προοπτικές του νέου διευρυμένου Δήμου Κοζάνης.
Παράλληλα συμφώνησαν ότι η κρίση πρέπει να ξεπεραστεί όχι μοιρολατρικά, αλλά  με θετικές προτάσεις και ενεργή συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών.
 
Ο κ. Ματιάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα του Δήμου Ελίμειας, στην αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του δήμου και σε ζητήματα ανάπτυξης της περιοχής, τουρισμού και γεωργικής οικονομίας.
 
Εκ μέρους της Κίνησης, ο επικεφαλής του συνδυασμού Λευτέρης Ιωαννίδης, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη,  ανέπτυξαν τους λόγους δημιουργίας της Κίνησης, αναφέρθηκαν στην πρόθεση για μια ουσιαστική παρέμβαση στα κοινά της περιοχής, ενώ ανέλυσαν και τα  βασικά σημεία του προγράμματος της κίνησης. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για την αγροτο – οικο – τουριστική  ανάπτυξη της περιοχής και κυρίως την της παραλίμνιας περιοχής με σεβασμό πάντα στο φυσικό περιβάλλον και ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του τόπου. Για το θέμα του απαράδεκτου ιδιοκτησιακού καθεστώτος της λίμνης Πολυφύτου υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνήθηκε πως αυτό το ζήτημα πρέπει να λυθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Ενώ τέλος έγινε διάλογος για τα ζητήματα πολεοδομικής ανάπτυξης της πόλης και των οικισμών της περιοχής.
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010 14:44